Plan obroka sljedećeg tjedna: 5 vegetarijanskih jela za tjedan ispred

Jeste li ikada slijedili vikend od blagovanja s jakom žudnjom za povrćem? Tamo je glava (i želudac) ovog tjedna tijekom planiranja obroka. Ovog proteklog vikenda smo jeli tonu; imali smo obitelj svog muža za roštilj i jeli toliko kolača (ne slaviti – imala sam ostatke od testiranja recepata). Osim toga, moj radni tjedan naprijed ispunjen je testiranjem više kolača, sitnim ili dvije, kolačima od sira, dvije vrste kolačića, kolača i pet neželjenih deserta.

Potrebno mi je malo povrća kako bi se uravnotežila sva ljubaznost, ya’ll!

Naravno, još uvijek trebam recepte kako bi zadovoljio svoje dvije mlade kiddove i prihvatio neobičan raspored rada mog supruga. Dakle, s tim na umu, ovdje su pet receptura usredotočenih na povrće kako bi se uravnotežili tjedan dana unaprijed.

(Slika kredita: Meghan Splawn)

Dobrodošli na ovaj tjedan plan obroka!

Planiranje mojih tjednih obroka je navika koju uživam. Budući da me često pitaju prijatelji i obitelj što sam kuhala za večeru svaki tjedan, mislio sam da bi bilo korisno dijeliti svoj tjedni plan obroka ovdje. Bilo da samo upoznajete plan obroka i tražite pravi primjer o tome kako to funkcionira ili ste stariji stručnjak za potragu za nadahnućem, evo zavirite u to kako ja hranim svoju obitelj ovaj tjedan.

Novo u planiranju obroka? Započni ovdje.

  • Vodič za početnike u planiranju obroka: što treba znati, kako uspjeti i što preskočiti
  • Najbolji način korištenja vikenda za planiranje uspjeha obroka
  • Pitajte se ovih 5 pitanja prije nego što počnete planiranje obroka
  • 5 strategija za uzimanje receptima za tjedan planiranja obroka

(Slika kredita: Lauren Volo)

  Rangiranje najboljih sireva na Aldi

Ponedjeljak: Brokula i špinat Fritters

U redu, pa možda fritters nisu slika zdravih, ali fritterni teorem pretpostavlja da će svako povrće pretvoriti u pjenu i odrubljen do zlatno-smeđe savršenstvo će proždirati moja djeca (i ja, za to!). Upotrebljavam našu “kako da pretvorimo bilo koje povrće u fritter” recept kako bismo pretvorili ostatak pržena brokule i bebe špinat u ponedjeljak navečer večeru, ali možete upotrijebiti doslovno bilo koje povrće koje ste dobili pri ruci. U partnerstvu s humusom i pita klinovima, to je moja ideja o srdačnoj udobnosti hrane.

(Slika kredita: Lauren Volo)

Utorak: Pečeni cvjetača Tacos

Pečeni cvjetača, ukiseljeni crveni kupus i kremasti grčki jogurtski guacamol ispunjavaju ove lagane i srdačne tacove. Zamijenit ću chili prašak za dimljenu papriku na pečenom cvjetaču kako bih ih učinila prijateljskijim i omamljivao s mojim omiljenim vrućim umakom.

(Slika kredita: Lauren Volo)

Srijeda: Pečena škampi i salata kuskusa

Imam oči na recept jer je Sheela to podijelio. Ova zdjela svježih grašaka, prženih škampi i natječajnog kuskusa presvučenog u preljev od limuna i senfa je proljetna udobna hrana na najfinijem. Dodam neke sjeckane šparoge (jer, dobro, povrće). Prsti su prešli preko preostalih ručaka za ostatak tjedna.

(Slika kredita: Jenny Huang)

Četvrtak: Veggie Supreme egg kolač

Doručak za večeru susreće povrće za večeru u ovoj vrhunskoj peći. Da ne mislite da je ovaj frittata riff previše čestit, neka mi ukazuju da između jaja i povrća postoji oštar cheddar sira. Ovo pečenje čini ton, pa planiramo poslužiti ostatke za doručak sljedeći dan ili tijekom vikenda previše.

(Slika kredita: Lauren Volo)

Petak: Francuski kruh pizze

Petak noć uvijek je pizza noć za moju obitelj, i ovaj tjedan nije iznimka. S tjednom punom testa recepata, ne želim pizze napraviti ovaj tjedan ispočetka. Umjesto toga, kruh francuskog kruha postat će platno za sve komadiće i komadiće povrća koje su ostale na krupnijem. Pesto i mozzarella su ovdje moćni ujediniteljski duo.

  Poskusite to: cimetova voda

Volio bih čuti što planirate za tjedan dana unaprijed! Svaka proljetna povrća koju svrabite kuhati?!