Nyckeln till Creaming smör för hand

5 månader sedan bröt min stand mixer. Jag är säker på att det är något enkelt att fixa, men jag har bara inte haft tiden. Lame right? Totalt. Istället har denna semester säsong jag gjort alla mina kakor för hand och det finns en stor tror att du måste vara uppmärksam på när du inte använder en mixer – krämer smöret!

Cremerande smör är ett viktigt steg i processen att baka. Det ger din sockerlyft och sprider ut alla de små granulerna och lägger lite luft i din blandning. I slutändan belönas detta hårda arbete med ömma kakor som bakar jämnt utan att poola eller bränna.

När man rinner socker för hand är det en något svårare process (bara överväga det din arm träning för dagen), men du behöver fortfarande uppnå samma resultat. När man använder en mixer kan man vanligtvis säga att smöret är klart att gå när det blir lättare och plötsligt fluffigt. När du gör det för hand, gör du bra om du bara kan få de två blandas ihop.

Så hur får du superstjärnresultat? Enkel. Med baksidan av en gaffel. Men skära av små band av smöret och blanda dem med ditt socker innan du börjar jobba med de två tillsammans, får du mer luft och socker mellan smörbitarna och det kräver mindre arm vevning runt skålen för att uppnå samma resultat.

Hur vet du att du är klar? När du drar din socker och smörblandning med en gaffel så ser du inga små smörstripar kvar (som i bilden ovan). Kom ihåg att smörstripar betyder att du sätter ihop, bränner och kakor som är mindre än likformiga.

  Kan du göra spisen popcorn med vatten istället för olja?

Gör du dina cookies för hand? Vad är ditt trick att smaka smöret med minst möjliga ansträngning? Låt oss veta nedan!

Relaterad: Hur man gör chokladkakekakor (utan mixer)

(Bild: Sarah Rae Trover)