Det bästa sättet att hålla pannkakor och våfflor varma

De enklaste bageripannkakorna med lågt karbidkremost

(Bildkredit: Lauren Volo)

Förmodligen den svåraste delen av att göra stora batch frukost av pannkakor och våfflor levererar allt till bordet samtidigt, fortfarande varmt och lika bra som det är rätt av gallret. Men det är helt möjligt, och faktiskt ganska lätt att dra av när du har denna strategi upp i ärmen.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Ta en trådkylare och en varm ugn.

För att hålla våfflor och pannkakor i perfekt skick innan mycket av dem är redo att gå till bordet, behöver du ett bakplåt, en kylhylla och en varm ugn.

Innan du börjar piska upp någon smet, placera kylstället inuti ett bakplåt. Trådkylaren, upptagen ovanför bakplåten, gör att luften kan cirkulera fritt vilket hjälper till att hålla pannkakor och våfflor varma och förhindrar att de blir soggiga. Om du gör en extra stor sats pannkakor, dubbla den inställningen.

Ställ duoen på ett ställ som är anordnat mitt i ugnen och ställ in temperaturen till 225 ° F. Denna temperatur kommer att hålla pannkakor och våfflor varma utan att fortsätta att laga dem. När din första våffel eller sats pannkakor är kokad, värms både ugn och hyllan och är redo.

Respektera det enkla lagret.

När du överför objekt till ugnen placerar du dem i ett enda, uppenbart lager på trådstället. Problemet med stapling har inte att göra med att hålla maten varm – det är hur det påverkar pannkakor och våfflor. Istället för att komma till bordet med ljusa, skarpa kanter och mjuka interiörer blir de komprimerade när de staplas och hålls i ugnen. Dessutom, utan luftcirkulationen får du med ett enda lager, värmen och fukten får dem att ånga och ibland utvecklar en gummiaktig eller fuktig konsistens. Undvik att täcka pannkakor och våfflor med folie av samma skäl.

  Måste-försök lista: Rostad svamp från Pioneer Woman

Vår favorit pannkaka och vaffelrecept

  • Hur man gör de lättaste, fläckigaste kärnmjölkpannkakorna
  • Sötpotatispannkakor
  • Fluffiga Ricotta Pannkakor
  • De enklaste bageripannkakorna med lågt karbidkremost
  • Hur man gör de ljusaste, krispaste våfflorna
  • Eggnog våfflor med kryddad piskad kräm