Reddit avslöjade bara receptet till Costcos berömda kycklingbager

Nyligen bad en tråd på Reddit användare att dela vilka produkter som är identiska med ett varumärke men med en annan etikett. Den mest överraskande saken att komma ut ur denna konversation var dock när en användare som påstod sig vara en Foodco Food Court-anställd sa att de frusna kycklingbagarna som sålts i Costco-lageret, är inget som den berömda kycklingbakken på Costco Food Court.

Om du någonsin har provat de berömda kycklingbakarna på Costco Food Court, vet du vad en stor sak det här är.

“Som en person som brukade arbeta i Food Court på Costco, kommer jag att berätta att de frusna kycklingbakarna de säljer inte är någonstans nära detsamma som de som vi gjorde på Food Court”, skrev en användare som gick på ricecracker420. “Mat domstol dom är överlägsen på alla sätt.”

Löfte om en Costco-anställd med hemlig kunskap om kycklingbakar var för mycket för att Reddit skulle bära, och ricecracker420 blev översvämd med så många meddelanden att originalposten uppdaterades och innehåller nu faktiska instruktioner om hur man gör en Costco-kycklingbake, från en tidigare maträtt anställd.

Hur man gör en kycklingbakning

pizzadeg
Caesar dressing lätt borstat på inredningen
Förkokt kycklingbröst
Bacon bitar
Pizzaost
Rulla in i rör och nypa ändar
Borsta Caesar på toppen strö mer pizzaost
Baka i 600 ° F ugn i 6 minuter
eller som 350 till guldbrun
Njut medan osten fortfarande kan fackla din tunga
Valfritt: Lägg till röda paprikaflingor med osthönnsbaconblandningen

Enligt Ricecracker420 kan du göra en Costco-kycklingbake hemma genom att ta pizza degen och borsta den med Caesar salladsdressing, sedan lägga till förkokt kycklingbröst, bacon bitar och pizzaost och rulla degen i ett rör och klämma fast slutar stängda. Torka det med lite mer Caesar-salladsdressing, dryck med lite pizzaost och baka det.

  Bedste køkken farve nogensinde? Sennep gul

“Baka i 600 graders ugn i 6 minuter, eller som 350 till guldbrun”, förklarade Ricecracker420.

Ett inlägg som delas av Ana Soberanes (@ana_soberanesb) den

Ricecracker420 förtjänar en medalj för detta. Att dela Costco kycklingbak receptet är en offentlig tjänst. Alla älskar Costcos kycklingbakar, men det har aldrig varit ett enkelt sätt att få dem utan att gå till Costco. Alla säger att de frysta inte smakar lika, så det enda sättet att få dem är från maträtten. Det är allt bra och bra på Costco-dagar, men det lämnar oss alla tomma händer när vi vill ha en Costco-kycklingbake hemma. Men nu kan vi ha Costco kycklingbakar när vi vill, med röd peppar inuti och allt.

Vad tycker du om Costcos kycklingbakar?