5 omiljenih Aldija za nutricionista 5 $ ili manje

Priznajem to: Trebalo mi je neko vrijeme prije no što sam prvi put stupila u Aldi, unatoč činjenici da živim manje od jedne milje od jednog. I to je ukupno sramota. Bila sam zabrinuta zbog toga što je dućan bio pun nezdravne, prerađene hrane. Čim sam išao unutra, shvatio sam što je sve to bilo. Aldi je čist, vrlo dobro postavljen i prepun zdravih proizvoda koji nose logotipe generičkih robnih maraka trgovine.

Sada, Aldi je jedan od mojih omiljenih grocers posjetiti i postoje određene stavke uvijek tražiti kad idem. Evo mojih pet najboljih zdravih pijucica koje su sve manje od 5 dolara.

(Slika: Heather McClees)

1. Cijela žitarica za doručak

Nevjerojatno sam izbirljiva kada se radi o hranjivim košaricama za doručak. Postoje dvije pouzdane stvari koje tražim bez obzira gdje idem: cijela zrna zobi i obična, 100 posto isjeckan žita od pšenice (bez šećera, soli ili drugih sastojaka).

Obje su opcije lako parirati sa svježim ili zamrznutim plodovima, mlijeko koje nije mliječno te mali dodir zaslađivača po izboru, plus neki ukusni cimet. Aldi ima ogroman kontejner od brzih zobi (i čeličnih limova) za manje od 3 dolara, dok je kontejner iste veličine popularne robne marke košta dvostruko više u Walmartu.

(Slika: Heather McClees)

Aldijeva usitnjena žitarica pšenice također je krađa! Ne sadrži šećer, sol ili umjetne sastojke bilo koje vrste, a napravljen je sa 100 posto cjelovitog zrna pšenice, što ga čini bogatim vlaknima i izvrsno za zdravlje srca. Osim toga, to je manje od 2 dolara!

(Slika: Heather McClees)

  Koja je razlika između rižinog vina i rižinog octa?

2. Kava, 3,67 dolara za 12 unci

Kava je još jedan popularan poklon od Aldija, i lako je razumjeti zašto. Aldi ima nevjerojatno povoljnu ponudu raznovrsnih kava. Volim da je fer-trgovina ovjerena i također dolazi u različitim pečenima, tako da postoje opcije za sve (volim ih poput onih koji su lagani i srednji).

(Slika: Heather McClees)

3. tamna čokolada, 1,95 dolara za 4,4 unce

Aldijeva 70 i 85 posto tamna čokolada mora se probati za manje od 2 dolara. 85 posto tamne čokolade (moje osobno pokupiti) je također veganska i ne sadrži mliječne proizvode. Ove čokoladne šipke također su bez umjetnih sastojaka, niskog sadržaja šećera i izrađene od visokokvalitetnog kakaoka.

Iako nisam siguran što bi ti vrhunski brandovi čokoladnih barova trebali biti usporedivi (iako imam nekih sumnji), definitivno su savršena prilika za druženje s prijateljima da se zadrže kada ste u raspoloženju zdraviji čokoladni tretman. antioksidansi!

(Slika: Heather McClees)

4. Bademovo maslo, 4,49 dolara za 12 unci

Ono što volim o ovom proizvodu nije činjenica da je manja od 5 USD (iako je to bonus), ali jedini sastojak je bademovo prženje badema, što je gotovo nečuveno za jeftine proizvode od maslaca. Dok Costco nosi i masivnu čašu plavog badema maslaca koju preporučujem isprobati, Aldijeva jarka od običnog bademovog maslaca izvrsna je opcija da se zadržite ako ne planirate jesti puno bademovog maslaca.

(Slika: Heather McClees)

U više vijesti o bademima, Aldi također nosi i organsko nezaslađeno bademovo mlijeko, koje je također uvijek na mojem popisu. Ne sadrži šećer, nema karagenana i gotovo je savršen za one koji ne konzumiraju kravlje mlijeko. Također je organsko i manje od 3 $, što znači da morate pokušati, čak i ako ste netko tko je tipično markantan poput mene.

  Recept Review: Zucchini Muffini iz Jednostavno Recepti

(Slika: Heather McClees)

5. Organska proizvodnja

Iako nisu svi proizvodi tvrtke Aldi jeftiniji od ostalih prodavaonica po funti, većina njihovih organskih opcija je. Neki odlični odabiri su organske banane, naranče, jabuke, salata / zelje, mrkve, crveni krumpir, pa čak i Medjool datumi, koji su svi manje od 5 dolara za velike grozdove (ili kontejnere) na mom Aldi.

Koji su ti omiljeni zdravi nalazi na Aldi? Recite nam u komentarima u nastavku!