10 hälsosamma mellanmål för bilen

(Bildkredit: Brie Passano)

Om du planerar en lång bilresa, förutom att kartlägga var du ska, är det näst viktigaste att organisera din matlagningssituation. En växande mage är en farlig sak att ha när du är i så täta delar. Snarare än att bosätta sig på ohälsosamma vägar stoppar du några hälsosamma mellanmål för att nå när du behöver dem.

Dessa 10 recept behåller sig bra utan kylning, så du kan lämna kylaren hemma och är fulla av hela korn, protein och fiber.

1. No-Bake Peanut Butter Protein Cookies

Det som gör denna unika bakekaka unika är användningen av Quinoa-flingor, vilket ger en extra dos protein till blandningen samtidigt som de håller dem helt korniga och glutenfria.

(Bildkredit: Emma Christensen)

2. Rökta mandelmaten

Snackbarer behöver inte alltid vara söta. Dessa protein- och fiberrika mutter- och fröstänger är spikade med rökt paprika och vitlökspulver för att säkerställa att ditt begär efter något smakligt blir nöjd.

(Bildkredit: Emma Christensen)

3. Hur man gör krispiga rostade kikärter i ugnen

Medan dessa salta, proteinfyllda kikärter kommer att vara i sin skarpaste strax ut ur ugnen, kommer de fortfarande att läckas gott vid rumstemperatur i bilen.

(Bildkrediter: Izy Hossack)

4. Olivolja morotmuffins

Att använda äppelmos i dessa muffins gör inte bara dem låga i tillsatt socker, men det håller dem också otroligt fuktiga. Det betyder att de kommer att hålla sig bra i dagar vid rumstemperatur.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

  Otte måder at lave dampede grøntsager smag forbløffende

5. Vanilj Cashew Clusters

Du har blivit varnad: Det är alltför lätt att andas in hela batchen av dessa lätt sötade kluster på en lång bilresa. Men i den av chansen du inte, ta resten hem och strö dem över din morgonskål med yoghurt.

(Bildkredit: Brie Passano)

6. Broccoli-Cheddar Cracker

Snacking på dessa crackers kan vara det enklaste sättet att få fler grönsaker i din kost, eftersom de är gjorda med frusen broccoli. (Om du bara har färsk broccoli i ditt kylskåp, kan du definitivt använda det också.)

(Bildkrediter: Izy Hossack)

7. Muesli Snacking Cookies

Medan det här hälsosamma receptet kräver uppköpta müsli, kan du enkelt göra din egen genom att kombinera rullade havre med torkad frukt och hackade nötter och frön.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

8. Hur man gör hemlagade Copycat KIND-barer

Medan KIND-staplarna är en lätt plockning för ett gott gott mellanmål, är det billigare att göra dem hemma. Att döda staplarna i choklad är valfri om du försöker göra dem mer hälsosamma, men vi tror inte att en liten choklad någonsin skadar någon.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

9. Jordnötssmör, Banan och Granola Wrap

Dessa helveteomslag är ett välbalanserat val om du behöver ett extrahjärtat mellanmål. Receptet kräver grillning av omslaget, men om du förpackar dem för bilen kan du helt enkelt hoppa över det här steget.

(Bildkrediter: Megan Gordon)

10. Deluxe Tropical Trail Mix

Att lägga poppad quinoa eller hirs till denna tropiska inspirerade spårblandning ger extra knäckning och en dos fullkorns godhet, vilket aldrig är en dålig sak.

  En uofficiel placering af GTs bedste Kombucha smagsstoffer