The Frozen Pizza Taste Test: Vi försökte 12 varumärken och rankade dem

Vi lever i ett fryst-pizza-älskarens paradis. Gå in i någon stormarknad och du kommer att bländas med fina alternativ med olika typer av skorpe (tjock, tunn och till och med ostfylld!) Och en mängd kött- och veggiepåfyllningar. Att bara välja en för att kasta i din vagn kan göra att ditt huvud snurrar.

Om du är något som jag, har du ett stash av frysta pizzor i din frys, för när du är antingen kort i tid eller är för trött för att hantera krukor och kokkärl. Jag brukar hålla fast vid samma märken utav vana (Trader Joe och Amy är mina favoriter), men jag var nyfiken om jag saknade en överlägsen fryst pizzaupplevelse. Så, jag försökte ett dussin slag för att se hur de mättes upp.

(Bildkrediter: Anna Goldfarb)

Hur jag väljer de frusna pizzorna

Jag valde märken som du sannolikt kommer att stöta på både stora box och specialaffärer. Jag höll också saker enkelt genom att undvika toppningar och begränsa smakprovningen till ostpizzor; Jag tänkte att det skulle hjälpa till att jämföra spelplanen.

Den idealiska frusna pizzaen

En idealisk frusen ostpizza har en utsökt, kryddskorpa, snygg, ljus tomatsås och en tillfredsställande mängd gooeyost. Det måste också vara lätt att förbereda. Visst kan du klä upp din frusen pizza med en rad anpassade toppings, men för det här testet ville jag att ostpizza skulle ha tillräckligt med smak direkt ur lådan.

Takeaway

Det visar sig att det finns några fina pizzor i din lokala mataffär, gott om att få jobbet gjort och några som du definitivt borde lämna. Vare sig att mata en folkmassa eller bara värma upp en skiva för en fest med en, med lite due diligence kan du skopa upp en riktigt fantastisk frusen paj till ett pris som inte kommer att bryta banken. (Obs! Priserna är vad jag betalade och kan variera beroende på butik eller plats.)

  Var kan jag hitta en mat- och ugnssäker lim?