Jag har provat alla icke-mejeriprodukter Creamer & Detta är min favorit

(Bildkrediter: Joe Lingeman | Kitchn)

Under de senaste fem åren har jag provat alla icke-mejeriprodukter kaffebryggare på marknaden. Och jag menar varje! Min strävan efter det perfekta alternativet började för sex år sedan – när vi lärde oss att min dåmödda bebis har en mejerikänslighet – och slutade i år när jag upptäckte den enda icke-mejeri-creamer som ser ut, verkar och smakar som vanlig halv- och-halv.

Denna pea-powered creamer var faktiskt föreslagen av flera Kitchn läsare och är nu den enda hälften vi köper – även för min mjölk-älskling make. Det är verkligen den enda icke-mjölkvärmare som värt pengarna. Stör inte med något annat!

(Bildkrediter: Meghan Splawn)

Ripple halv och en halv smakar precis som det verkliga

När jag säger att jag har provat alla icke-mejeriprodukter, menar jag det. Jag har specialbeställda Nutpods och Oatly; Jag har även försökt att göra egen hemma! Så när Kitchn skrev recensioner om icke-mjölk- och icke-mutterbaserade mjölkalternativ, läste jag noggrant och stämde in i kommentarerna. Flera läsare nämnde den mjölkproteinbaserade mjölk Ripple – inte bara mjölken, men speciellt hälften.

“Jag kan garantera Ripples version av halv och halv. Den är krämig, bryter inte och inte är söt. Jag får den på hela mat och mål.”

“Jag kan också vara säker på både Ripples mjölk och halv och hälften. Älska varumärket!”

Jag var super förvånad över att hitta mina lokala Fred Meyer bär det också – och inte ens i avsnittet om naturliga livsmedel, men precis vid sidan av mjölkbryggarna!

Vad jag älskar om Ripples halv och en halv

Ripples halv och halvt bryter inte, curdle eller klump i varmt eller kallt kaffe, vilket många icke-mejeriprodukter gör. Den smakar nästan exakt samma som vanlig halv och en halv, och det kräver inte längre hällning (dvs en större del) eftersom det är lika krämigt.

Har du prövat Ripples ärdrivna produkter än?