Din Havremjöl kräver en tepåse

Morgon handlar om effektivitet. Hur kan du snabbt komma ut genom dörren samtidigt som du hanterar en hälsosam frukost och en koffein spark? Här är ditt svar: Koka din havremjöl i te. Du får inte bara en buzz från din frukostskål, men den är också krämig, kryddig och läcker!

(Bildkredit: Brie Passano)

Hur inficerar din havremjöl med te

Konceptet är enkelt. Medan du vanligtvis lagar dina havre i en simmerande vattenkanna, lagar du dem i en simmering potten av te istället. Allt det betyder är att din kruk vatten kommer att koka, innan du lägger till dina havre, branta några av dina favorit tepåsar i vattnet. Ta bort påsarna, lägg till dina havre och laga som vanligt. Du kan även använda den här metoden med övernattningar över natten, tillsätta havre till hett te och helt enkelt låta blandningen sitta tills morgonen. Välj något te du älskar och ge den här metoden ett försök. Här är några av våra favoriter.

  • Masala Chai: Vi älskar hur bra chai fungerar för denna metod, eftersom det har alla de varma kryddor som du vill ha i en klassisk skål havre.
  • Engelsk frukost: Detta kommer att ge din havremjöl en djup tannisk smak. Häll i lite mjölk och socker och behandla den som en klassisk byggmästers kopp mjölkigt te.
  • Earl grå: Ta med ett citruselement till havregryn med detta klassiska te. Lägg till lite mandelmjölk och ett streck honung för att hålla det lätt.
  • Grönt te: ja! Även grönt te är rättvist spel. Stek inte teet för länge eller det blir bitt. Honung gör också ett bra tillägg här.
  • Örtte: Prova de rosibosa jordens vaniljdrugta eller en mer delikat kamille te som ett alternativ. Du får inte koffeinsparken, men den subtila smaken är fortfarande god.
  Recept: Gurka Kimchi Bites

Få receptet Masala Chai-Spiced Havregryn