8 sätt att arbeta ett skrivbord i köket

Skrivbord in the kitchen

Vi ska gissa att du spenderar mycket tid i ditt kök. Det är förmodligen kommandocentret för hela ditt hem eller lägenhet – vänner samlas där när de kommer över till middag, dina barn gör nog lite läxor vid köksbordet och låt oss vara ärliga, du tar förmodligen din bärbara dator in för att kontrollera Facebook medan du ‘ åter väntar på de lökarna att karamellisera.

Tricket är att inte göra skrivbordet känns som en eftertanke i köket, men istället passar det naturligt i designen. Här är åtta exempel på skrivbord i köket som verkligen fungerar.

  • Barhöjd – Paragon Kök: Du behöver inte mycket utrymme för ett skrivbord i köket. Den här lilla bardisken ger en bra arbetsyta.
  • Skolbänk – Robert Holgate Design: Det här lilla skrivbordet passar perfekt i kanten bredvid kylskåpet. Och den färgstarka skolstolen ger lite charm.
  • Command Center – Amoroso Design: Detta integrerade skrivbord är en viktig del av köket. Tavlan bakom det fungerar som det dagliga schemat, och datorn är lätt att se från alla delar av köket.
  • Flytande skrivbord – Sarah Barnard: Denna flytande låda är den perfekta arbetsytan som är ansluten till köket, men känns fortfarande distinkt. Se bara till att du har en byggare installera den så att du vet att den är säker.
  • Färgglatt hörn – Remodelista: Det här skrivbordet och hyllan är perfekt för det öppna köket. Det kan hålla en bärbar dator, vara ett utrymme för att betala räkningar eller tjäna som ett område för att leta upp nya recept.
  • Modern arbetsyta – Jessica Helgerson Inredning: Detta moderna skrivbord och stol är ett underbart komplement till kökets design. Dessutom löser det problemet med vad man ska göra med det annars oanvända utrymmet.
  • Dockningsstation – Southern Living: Om du bara behöver en plats för din bärbara dator, några räkningar och skolpapper är detta den perfekta situationen. Se bara till att du har tillräckligt med uttag för alla laddare.
  • Övervakningsstation – Två Carolina Nesters: While tekniskt inte i köket, det här skrivbordet – som är byggt runt en stödbalk – låter dig hålla flikar på vad som händer i köket, vardagsrummet och entréen.
  Bra fråga: Vad kan jag göra med Venison Meat?