5 Lata middagsrecept som bara behöver 8 ingredienser

(Bildkredit: Lauren Volo)

Även om du ställer in dina kvällsplaner med de bästa avsikterna, kommer ibland dagen bort från dig. Tidsfrister på jobbet måste uppfyllas, ärenden måste klämmas in, och alltför ofta är du borttagen av middagstid. Dessa fem recept är för dessa ögonblick. De kräver högst åtta ingredienser (ofta färre), och kommer snabbt ihop utan krångel. Det är väldigt bättre än en mikrovågsmåltid, så långt vi är berörda.

1. French Bread Pesto Chicken Pizza

En bröd med franskt bröd, köpt pesto, kycklingbröst, strimlad mozzarella och körsbärstomater samlas för att göra en tröstande, folkmassig måltid som tar inte mer än 20 minuter att komma på bordet. Det kommer definitivt att bli en middag som du gör om och om igen.

(Bildkrediter: Maria Siriano)

2. Broccolini, Kycklingkorv och Orzo Skillet

Detta är pasta natt på dess mest lat. Börja med förkokt korv betyder att du helt enkelt måste bruna den och att nå för snabbkokande orzo innebär att hela skålen kan göras rätt i stekpannan. Plus, det har massor av gröna där för att göra det till en måltid på egen hand.

(Bildkredit: Lauren Volo)

3. Smoky Roasted Vegetable Hummus Bowl

Så här byter du ett badkar med köpkött hummus till middag och faktiskt mår bra om det: Skaka en hel massa grönsaker, stapla dem ovanpå hummusen och ta mycket pita.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

4. Pan Pan Crispy lax och potatis

En platta är hemligheten för att skapa en lat middag som också råkar vara hälsosam och rundad eftersom allting – protein och grönsaker – passar fint på en och behöver helt enkelt kastas i ugnen.

  En Skyldig Njutning (Och Just In Time): Peppar Jack Ost

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

5. Weeknight Teriyaki köttbulle

En välfylld frys är nyckeln om du letar efter lat middaginspiration. Här blir frysta köttbullar och frysta blandade grönsaker en otroligt tillfredsställande måltid med hjälp av udon nudlar och en snabb teriyaki sås.