13 Slow Cooker Recept för en stressfri frukost

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Jag brukade tro att det bästa med mina långa kokar var sättet att tackla middag på superhöga veckodagar, men då lärde jag mig att det gör något ännu bättre: frukost. Med samma mängd enkelhet och låg ansträngning fungerar långsam spis genom natten för att leverera en varm frukost när du vaknar! Bättre än, det är troligt att det räcker för att hålla hela veckan framåt.

Oavsett om du räcker för toast och sylt, crunchy granola eller ömta äggpannor, kommer dessa 13 recept att visa dig alla de bästa sätten att använda din långsamma kokvatten till frukost.

1. Hur man gör Havregryn i Slow Cooker: Den enklaste, enklaste metoden

Inte bara gör denna över natten kock sparar dig tid på morgonen, men havregryn från den långsamma kokaren är också oerhört lyxig. På morgonen klara av med ett stänk av grädde och dina favoritpålägg.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

2. Hur man gör långsamma kokar frukost Burrito Skålar

Detta recept är ett bevis på att goda saker händer med en liten frontprep. Ta långsam spis efter middagen och vakna till en stor frukost som bara frågar efter ett stekt ägg.

(Bildkredit: Jeff Roffman)

3. Hur man gör något fruktsmör i den långsamma kokaren

Om din idealiska frukost tar ett par skivor rostat bröd är det här den läckra fruktspridningen som du kommer att vilja ha vid din sida. Börja med din favorit färsk frukt, och medan du sover, jobbar den långsamma kokaren med sin magi.

  Ingrediens Spotlight: Banan Blossom

(Bildkredit: Emma Christensen)

4. Hur man gör bröd i den långsamma kokaren

Ingenting slår ganska som begäret för toast som en bröd nybakat bröd. Den långsamma kokaren kommer till räddning för att få jobbet gjort när det är för varmt för att elda ugnen.

(Bildkredit: Christine Han)

5. Hur man gör en gryta med korv och ägg i den långsamma kokaren

Långkokare frukost grytor är kulinariska superhjältar; De arbetar genom natten för att rädda dagen. Denna version behandlar dig till en helt tillfredsställande frukost, inspirerad av en klassisk korv, ägg och ostsmörgås.

(Bildkredit: Lauren Volo)

6. Hur man gör matlagningsprodukter med långsam kokkärl

Dessa grytor med frukost visar hur du får ett seriöst hopp på morgonen. De prepped ingredienserna går rakt från frysen till långsam spis. Lägg till ägg och du har frukost!

(Bildkredit: Leela Cyd)

7. Hur man gör Crunchy Granola i Slow Cooker

Låt locket på den långsamma kokaren vara lite ajar som granola kockar och havre, nötter och frön kommer alla att ta på en krispig konsistens.

(Bildkredit: Coco Morante)

8. Slow Cooker Havregryn med Honung och Frukt

Vill du vakna till en hälsosam frukost? Denna stålskuren havre och quinoa combo är till för dig. Det är ett set-it-and-forget-it-recept som lagar mat hela natten, så allt du behöver göra är att skaka den i en skål och toppa med knäckta nötter på morgonen.

(Bildkredit: Christine Han)

9. Slow Cooker Ginger Chicken Congee

Ställ den långsamma ugnen på lågt och den här extremt tröstande frukosten gör saken medan du sover.

  Retro Recept: Persikor & Cream Jello

(Bildkredit: Lauren Volo)

10. Hur man gör grits i den långsamma ugnen

En skål med långkokta grits är en dröm att vakna till, och denna sydliga häftklammer är extremt väl lämpad för att tillverkas i den långsamma kokaren. Grits kräver inte mycket tendenser – bara låg, långsam matlagning hela natten. Täck din skål med ett smörklump, ett stekt ägg, eller till och med några kvarvarande grillade grönsaker.

(Bildkrediter: Diana Yen)

11. Slow Cooker Ratatouille

Låt inte säsongen gå utan att få ratatouille i din frukostrotation minst en gång. Du vet redan denna sommar veggie gryta som en toppning för pasta och korn, men glida ett ägg på toppen och frukost serveras.

(Bildkredit: Guy Ambrosino)

12. Slow-Cooker Maple-Glassed Squash

Vinterkvash kan inte tyckas som ditt typiska frukostval, men när det är långkokt med lönnsocker och varma kryddor som kanel och nötkött, förvandlas det till ett otroligt ackompanjemang till din vanliga yoghurt och granola.

(Bildkredit: Leela Cyd)

13. Hur man gör fruktsås i den långsamma kokaren

Det behöver inte vara sommar att göra denna söta sås – bara nå frusna bär eller stenfrukt när de inte är säsong. Njut av denna sås skedad över våfflor, pannkakor, havregryn och yoghurt på morgonen och spara resten för kvällens efterrätt över vaniljglass.