10 sallader som kommer sist i kylen

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

En sallad som kan hålla upp i kylskåpet i några dagar är en vacker sak. Inte bara gör det vardagsluncher lättare (eftersom du kan göra en stor skål och gräva in den tills den löper ut), men det gör också saker som potlucks och grillar lättare, eftersom dessa sallader kan göras natten före festen och De är redo att gå när du behöver dem. Faktum är att de i vissa fall blir bättre med vila i kylskåpet.

1. Minty Snap Pea Salad

Bite-sized färska mozzarella-bollar lägger till lite mer substans i denna skarpa snäpptasalad och gör den till något som gör en perfekt potluckssallad eller en lätt lunch.

(Bildkredit: Andrea Bemis)

2. Medelhavet Blomkål Couscous Salad

Medan de rostade kikärterna inte kommer att vara skarpa när denna sallad går in i kylskåpet är den så fylld med färg och smak att du knappast kommer märka vad som saknas.

(Bildkredit: Melissa Ryan)

3. Hackad Kale, Farro & Kikärtsallad

Nutty farro och kikärter lägger massa till denna sallad utan att väga ner den. Eftersom kale är så starkt grön, kan den vara klädd i kylskåpet i flera dagar utan att blöda.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

4. Esquites (Mexican Corn Salad)

Du kan använda antingen färsk eller frusen majs för denna mexikanska sallad, vilket innebär att du kan njuta av det hela året. Du vill definitivt också, eftersom det är rökigt, kryddigt, snyggt och lätt att göra.

  Idéer för att äta yoghurt till middag?

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

5. Den enklaste Tangy Gurka Salad

Denna snabbplockade gurksallad är en som faktiskt blir bättre med åldern. När gurkorna har tid att vila i kylskåpet över natten, suger de upp all den smarta smaken och blir extra smakrika.

(Bildkrediter: Tro Durand)

6. Kale & Quinoa sallad med datum, mandel och citrus dressing

Här är en annan sallad som firar hållbarheten hos kale. En söt och tart lönnorange dressing ger liv till denna hälsosamma sallad som är perfekt att packa upp till lunch.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

7. Den ultimata grillade kucchini salladen

Klä succhini med vinaigretten direkt när den kommer ur grillen så att den har en chans att absorberas, även om grönsaken kommer att fortsätta blötläggas i vinaigretten när den sitter i kylskåpet.

(Bildkredit: Lauren Volo)

8. Tomatkikärsallad

Några burkar av kikärter och några pints av körsbärstomater är allt som krävs för att dra ihop denna tillfredsställande sallad som är picknick- och potluck-redo.

(Bildkrediter: Sarah E Crowder)

9. Cold Lentilsallad med gurkor och oliver

Både feta och ricotta-ost fungerar bra i denna sallad, så gärna använda det du föredrar eller råkar ha för hand. Håll bara på att lägga till minten till strax före servering så det blir grönt och friskt.

(Bildkredit: Andrea Bemis)

10. Chickpea Waldorfsallad

Basen av denna Waldorf sallad twist kommer att hålla i kylskåpet i upp till fem dagar. Vänta bara på att stapla på den på färsk spenat tills precis innan du serverar så gröna inte vill.

  Hur kan jag göra blandade jordnötssmör smak bättre?