13 kaffestationer för att starta din dag av höger

Om du är som många av oss här på Kitchn, är din dag inte igång tills du har fått din första kopp kaffe. Därför är vi helt för att lägga till en kaffestation i ditt kök, om du har rummet.

Det hjälper inte bara dig att upprätta en morgonrutin, men det effektiviserar din morgon – du behöver inte gå från skafferi till diskmaskinen till kaffebryggaren – istället kommer allt att vara på ett ställe.

Ännu bättre, om du har vanliga houseguests, behöver du inte oroa sig för de tidiga risers som väntar på dig för deras koffeinfix.

Här är 13 vackra kaffestationer för att inspirera din heminstallation.

Hidden Coffee Station – Bethia & Andys Kök

(Bildkrediter: Tro Durand)

 • Dold kaffe – Kitchn: Vi var blåst bort när vi kom över den här gömda kaffekartongen i vår köksturné. Det skyddar inte bara apparaten, men det är lätt att komma åt när du använder det.
 • Väl stylad kaffekorg – En vacker röra: Den här snygga uppläggningen är från kontoren till en vacker röra, men vi tror att det skulle fungera lika bra i ditt hem, bara på en mindre skala.
 • Rustik kaffekorg – Kitchn: Om du trivs mycket, vill du ha en korg i denna kaliber. Vi älskar särskilt den vackra Delonghi espressomaskinen.
 • Kaffehylla – Design * Svamp: Vi älskar det sätt som ägare av detta hem använde shadowbox-stil arrangören att lagra sina kaffekrusar.
 • Dra ut kaffehylla – Detaljer och design: Ett annat bra doldt alternativ, det här skåpet ger också enkel åtkomst till maskinen på morgonen, och döljer allt utom synhåll resten av dagen.
 • Repurposed Dresser – Natalie skapar: Om det är en loppmarknadssökning, en hand-down eller bara en bit som du inte längre behöver i ditt sovrum, gör du en byrå till en kaffestation är en av de bästa idéerna vi kan tänka oss.
 • Hängande Muggar – Wit Wisdom & Food: Inte bara gör denna inställning spara räknareutrymme, det lägger också till en underbar färgsticka från det röda trådstativet. Att fixa ditt kaffe här varje dag är säkert att starta saker på höger fot.

(Bildkredit: Det inspirerade rummet)

 • Countertop Coffee Station – Det inspirerade rummet: Om du har tillräckligt med diskutrymme i ditt kök, fortsätt och ange en sektion för dina kaffeförsörjningar. Det är också en bra idé för när du har husrätter – så kan de tidiga rysarna börja sin egen brygga.
 • Köksböcker och kaffe – Kitchn: Vi älskar denna enkla inställning från detta köksmodell. Du kan enkelt skapa en kaffestation med en billig kundvagn från IKEA.
 • Kaffebryggare – Bower Power: Skrivbordet i denna husägare kök var en bra idé men det slutade bara att fånga röran, så de reimagined det som en kaffestation, som de använder varje dag.
 • Varukorg + hyllor – Everyday Enchanting: Ett par hyllor installerade över din vagn gör det enkelt att lagra allt kaffe och tetillbehör du behöver. Följ bara detta exempel och investera i matchande behållare för alla dina varor.
 • Mugg vägg – Schaaf House: Vi älskar en bra muggsamling, och den här skuggboxliknande skärmen gör det enkelt att visa upp alla de som du har samlat genom åren. Vi kan också föreställa oss samma scenario över en bar med vackra cocktailglasögon.
 • Kaffe Hutch – Kärlek Dagens Fotografi: Om en vagn inte passar perfekt med din stil, gå till något större och använd en porslinhake istället. Måla en tappning som passar din inredning gör ett bra helgenprojekt.
  Hur ostron är odlade: Ett besök på Island Creek-ostron i Duxbury, Massachusetts