Najlakši vretasti kolači koje ćete ikada napraviti

Ovaj recept započeo je na spljoštenoj, zamazanoj kartici sjećanja u kuhinji svoje bake i napravila je put u lijepu kuharicu koja mi je osobno osobna (više o tome ispod). Punjenje nije bilo lakše napraviti. Možete ga koristiti na nekoliko različitih načina, ali mislim da su ti dvojezični tartlets savršeni za Majčin dan ili dječja beba.

Evo priče o kuharici. To se zove Otok milosti, i to je kuharica crkve Svih svetih u otoku Pawleys u Južnoj Karolini. Moja je sestra uredila kuharicu (i testirala mnoge, mnoge recepte) i uključila hrpu naših obiteljskih recepata. Ima starih, poput ove, od moje bake i novih, kao što su pileći marsala i puni sladoled od vašeg psa.

Postoji tona južnih i niskog broja recepata; to je jako puno zajednica kuharica puna klasičnih, utješnih hrane. Ako želite kupiti jedan kao dar Majčinog Dana, poklonit će ga besplatno. Morate naručiti do ponedjeljka, 3. svibnja, naznačiti da je to za Majčin dan, a napisati što god želite staviti na karticu u okviru “posebne upute”.

Kupiti Otok milosti, $ Cijena: 24,95
• Dodatne informacije potražite u Facebook Facebook stranicu.

A sada za lijepe ružičaste kolače…

Vina od malina
čini 24 kolača veličine kolača (s nekim ostatkom punjenja) ili 2 pite pune veličine

2 hladno pita korice (vrsta koja dolazi u valjane kutije, koja nije već pritisnuta u tavu)
1 paketićnu želatinu
3 sitna limuna, juiced (oko 1/2 šalice)
1 čajna žličica limuna
2 limenke zaslađeno kondenzirano mlijeko
1 (10 unca) pakiraju smrznute maline, odmrznute, ali ne isušene
svježe maline za ukras

* Napomena: Ono što ovu recept čini tako lako je da možete popuniti punjenje za oko tri minute i koristiti ga na nekoliko različitih načina. Pripremite pojedinačne kolače s hladnim tijestom od kolača (koristeći upute u nastavku), napravite tijesto od nule ili napravite pite s kupljenim, prethodno pečenim koricama. Punjenje također čini dobre sitnice, usput, slojevito s šlagom.

  Recept: enodelni svinjski svinjski svinj

Zagrijte pećnicu na 450 stupnjeva. Lagano prskajte kositar sa sprejem za kuhanje. Radite s jednom koricom po malo, odmotajte i upotrijebite 3-inčni rezač za rezanje za rezanje 12 krugova. Uzmite svaki krug tijesta i lagano ga okrećite valjakom dok ne bude samo malo veći i razrjeđivač, tako da će ispuniti šalicu kolača. Kada pritisnete tijesto u kantu za kolač, vrh tijesta bi trebao doći do vrha čaše s valovitim rubovima (vidi sliku # 3). Pecite kolač školjke za 10 minuta, sve do zlatno smeđe. Pusti cool.

U velikom zdjelu otopite želatinu u limunovom soku i promiješajte. Namotajte u limunu i kondenzirano mlijeko. Dodajte maline i njihove sokove. Dobro promiješajte da se kombinirate. (Možete upotrijebiti ručnu mješalicu kako biste napunili dodatno glatko, ako želite.) Napunite pečene, ohlađene školjke s nekoliko žličica mješavine malina ili podijelite punjenje između dviju pita. Pokrijte plastičnom omotom i ohladite dok ne čujete. Ukrasite svježim malinama ili šlagom.

povezan: Vruća ružičasta tortu malina!

(Fotografije hrane: Elizabeth Passarella, Kuharica fotografija: Laura Hutto)