Dobro pitanje: Skladištenje za začine

Dragi Kuhinja,

Koji je najbolji način za pohranu suhih začina koji održava svježinu, ali i olakšava rad s njima?

Spice stalci me tjeraju poludjeti. Nisam pronašao onu koja je jednostavna za upotrebu, jasno označena, s spremnicima koji su dovoljno veliki da pohranjuju cijelu vreću suhih začina.

Primijetio sam kako Alton Brown pohranjuje svoje začine u malim limenkama s čičakom na leđima, pričvršćenim na trake čičak na vratima njegovog ormarića, ali mi nemamo sobu u maloj kuhinji za ovaj sustav, nažalost.

Neki savjet?

Hvala,
Neil

(Na sva dobra pitanja)

.

Dragi Neil,

Spremimo naše začine u staklene boce od 3oz iz kontejnerske trgovine s ručno napisanim naljepnicama od bijelog vrpca (prvi put je izlazio iz trake). No, ovaj sustav možda neće biti “jednostavan za rad” onako kako biste željeli. Također možete tražiti nešto veće od 3oz (iako imate malu kuhinju, vjerojatno ćete morati odustati od čuvanja takvog rasipnog začina) i, naravno, postoje stakleni stakli dostupni u nizu veličina u trgovinama poput kontejnerske trgovine, a često i lokalne hardverske trgovine.

Alternativa bi bila instaliranje metalne trake na zid u vašoj kuhinji za ove nehrđajuće magnetske štrcaljke s rotirajućim Clear Top od Fantes.com (stavka # 3515)

Možda neki od naših genijalnih čitatelja imaju neke druge kreativne ideje?

  Preprost predjed za predjed: pečena ricotta z limono, česen in drobnjak