10 savjeta za postavljanje Awesome Chili Bar

Ako tražite izgovor za bacanje zabave, pozovite prijatelje za DIY chili bar noć. Zašto čili? To je klasična klima, proteže se za hranu velikoj gužvi i može se prilagoditi većini prehrambenih razmatranja.

Postavljanje chili širiti u obliku bara, a ne jednostavno ga dolling out za goste, je najbolja opcija za domaćina i gostima. Ne samo da vam stranku olakšava, već i stotinu posto zabavnije! Evo sve što trebate znati da biste ga postavili. Tada samo pronađite besplatnu noć i započnite s upućivanjem poziva.

Što treba razmotriti

Kao i sve večere i druženja, ima nekoliko stvari koje treba razmisliti prije nego što se poslužite chili barom. To je povremena, zabavna stvar, tako da nijedna od tih planiranja nije ekstremna, ali malo predviđanje može stvarno pomoći da se postavite za uspjeh.

1. Razmislite o tome kome služite.

Prvo što treba razmotriti jest tko dolazi. Jesu li svi vaši gosti jedu meso ili su među njima vegetarijanci? Imate li prijatelja ili dvoje koji su upravo otišli keto? Pokušajte krošiti lonac čilija svima, ako je moguće. Zatim dodatak može pomoći pri podizanju baze na drugu razinu, ovisno o prehrani i preferenciji.

6 različitih Chili Recepata kako bi odgovarao vašim potrebama

  • Kako kuhati jednostavna i ukusna spavaća kuhala Chili
  • 5-sastojci Chili
  • Pileći Taco Chili
  • Slow Cooker Vegetarijanski Chili
  • Veganski Chili
  • Jednostavno Keto Chili

2. Uzmite popis zdjela.

Uspješna chili bar zahtijeva puno zdjela, stoga pazite da imate dovoljno ruku. Pametno je imati nešto više od broja gostiju koje očekujete, u slučaju padanja ili posljednjih promjena broja glava. Ako ste zabrinuti nemate dovoljno zdjela, nemojte se ustručavati pitati mogu li vaši prijatelji donirati neke svoje ponude.

  Twist i iznenađenje: Armenski žičani sir

Osnovni predložak za izradu čilija na letu

(Slika: Joe Lingeman)

3. Pobrinite se da imate dovoljno toppings kako bi stvari bile zanimljive.

Ja ću tvrditi da najbolji dio chili bar nije čili sama, ali dodatke. Piling na preljevima je zaista ono što čini ovu DIY večeru tako zabavno, pa pokušajte ne štedjeti. Sjeckani sir, sjeckani škampi, kiselo vrhnje i zdrobljeni tortilni čipovi neki su klasični odabiri, ali definitivno razmislite o širenju odabira sa stvarima kao što su dicotirani avokado, Fritos i mješavina vrućih umaka.

4. Neka gosti donose stvari!

Ne bojte se dopustiti da vaši prijatelji pridonose zabavi. Dodijelite nekome da donese desert (ručne poslastice poput kolačića i kolačića dobro funkcioniraju ovdje), predjelo da se skuhati prije nego što je čili spremna, ili svoje omiljeno pivo, vino ili drugo piće. To će vam donijeti mnogo pritiska.

5. Razmislite o vremenskoj liniji i planirajte unaprijed.

Najbolji chili je onaj koji se kuha koliko god sati možete dati, tako da okusi imaju vremena miješati i miješati. Ako ne mislite da imate dovoljno vremena za ovo na party dan, razmislite o stvaranju chili dan prije – to je jedna od onih slavnih namirnica koje zapravo dobiva bolje s odmora u hladnjak anyway, a zatim sve što ćete morati učiniti je ponovno ga zagrijati.

Kako kuhati jednostavna i ukusna spuątina Chili

(Slika: Joe Lingeman)

Kako se to dogoditi

Nakon što razmislite o logistici, to je zapravo sve što je u vezi postavljanja širenja koja će hraniti publiku, a zatim neke. Organizirajte chili bar na temelju vaših individualnih potreba stranke i pobijedit ćete.

  Najboljše zamrznjene ribe lahko kupite pri trgovcu Joe's

1. Koristite svoj spori kuhalo kako bi topli topli.

Dok možete držati čili u loncu na štednjaku koji prekida tijek, pa volimo koristiti sporo kuhalo. Možete ili napraviti chili pravo u spor kuhalo ili ga u svoj nizozemski pećnica, a zatim ga prenijeti na spor kuhalo i držati aparat na niske tako da će ostati topla tijekom party.

2. Organizirajte montažnu crtu za najjednostavniji tijek.

Razmislite o tome kako će vaši gosti skupiti svoje zdjele i organizirati chili bar da teče s tim. Počnite s zdjelicama s lijeve strane, zatim čili i sve toppings, a zatim ostavite žlice i salvete na kraju, kako bi svi mogli zgrabiti prije nego što sjede.

3. Držite kiselog vrhnja na ledu.

Budući da ćete sve malo ostaviti, mudro je poduzeti nekoliko sigurnosnih mjera sigurnosti hrane. Bilo koje toppings koje trebaju ostati hladne, poput kiselog vrhnja ili grčkog jogurta, treba staviti na led – samo stavite zdjelu u veću zdjelu ispunjenu ledom.

Slow Cooker Vegetarijanski Chili

(Slika: Joe Lingeman)

4. Postavite mljeveno meso ili grah ako je potrebno.

Ako ste utvrdili da vaša stranka ima nekoliko zabrinutosti za prehranu koja ne želi postići klasičnu mljevenu govedinu i grah čaja, napraviti verziju koja funkcionira, bilo da je riječ o vegetarijanskom čili ili bez bosiljka, i postaviti zdjele kuhano srušene zemlje meso ili grah pored preljeva. Na taj način gosti mogu promiješati ono što vole.

(Slika: Joe Lingeman)

5. Napravite samo jednu jednostavnu stranu za sve.

Neka vaši gosti budu zabrinuti za desert i piće, ali napravite samo jednu stranu da biste otišli s čilom koja je jednostavna i ugodna za publiku. Volimo ići s velikom košarom od jalapeño cheddar cornbread muffini, jer oni ne zahtijevaju bilo kakve dodatne ploče ili pribor i zaliti chili iznimno dobro.

  V notranjosti kabineta za spice: Berbere

Koje su neke od vaših chili bar strategija?