5 od najboljih Halloween bombona bavi Amazon

Od trgovine drogom do supermarketa do trgovina velikim kutićima, bombonijada Halloween je svakigdje upravo sada (i to je od 4. srpnja, čini se). Dobra stvar, s obzirom da trebaš zalijepiti za susjednu djecu. Kako ćete znati što je zastrašujuće dobar posao i što je više od trik, ipak?

Ranije ovog tjedna vodili smo priču o tri najbolja mjesta za dobivanje bombona iz Halloweena. Post je sadržavao opće pravilo: Nikada ne platite više od 20 dolara za četiri kilograma bombona. Idealno, možete se približiti 15 dolara i dobiti još bombona. Ove ponude – sve na Amazonu – definitivno slijede to pravilo.

Bonus: Ovi ulozi imaju samo dobar bombon. Nijedna od onih grubih stvari koje djeca zapravo ne žele (gledajući vas, naranče i crne omotane maslac od kikirikija žvače!).

  1. MARS čokoladna voćna bombona raznovrsna mješavina, 25 dolara za 400 komada: Ova jumbo vreća drži više od sedam kilograma vrhunskih slatkiša uključujući 3 mušketira, M & M, Mliječni put, Snickers i Twix. A komada dolaze na manje od sedam centa svaki, tako da vjerojatno možete dati svako dijete više od jednog bez razbijanja proračuna.
  2. Brach’s Halloween Trick ili Treat Aranžirana bombona, slatka i kisela raznolikost bombona, 16 dolara za 305 komada: Za nešto više od četiri kilograma, ova torba je za sve one koji vole ne-čokoladne, slatke i kisele stvari. Platite samo malo više od pet centi po komadu i nabavite asortiman Warheads, Lemonheads, Now i Laters i još mnogo toga.
  3. Nestle Assorted Halloween Sugar Bag, 265 komada, 71 unca, 15 dolara za 265 komada: Dobiti gotovo 4,5 kilograma SweeTarts, Nerds, Laffy Taffy, i više za manje od šest centa svaki.
  4. Skittles, Starburst i Hubba Bubba Gum Halloween Candy Bag, 15 dolara za 200 komada: Još jedna opcija za ljubitelje čokolade, ova torba je više od pet funti, a komadići su manji od osam centa.
  5. Hershey ALL TIME GREATS Candy Assortment, $ 9 za 105 komada: Nismo mogli napraviti ovaj popis, a ne uključiti najpoznatije klasike, zar ne? Ova vrećica od gotovo 2,5 grama sadrži Reese’s Cup od kikirikija, Whoppers i Kit Kats. Ovi dijelovi su malo skuplji – svaki po devet centa – ali to je zato što mnogi tvrde da su Reese najbolji stvari koje možete dobiti na Halloween.
  Test Nutella Taste Test: Ispitali smo svaki rasprostranjen čokoladni-lješnjak i postavili ih

povezan: Gdje Dućan Dobiti najbolje ponude za stvarno dobar Halloween Candy