Vad du borde äta i augusti, baserat på ditt stjärntecken

Stjärnorna berättar för mig att det här kommer att bli din bästa månad på året hittills. Med alla de läckra grönsakerna och frukterna i säsong just nu är det svårt att hitta bara ett recept som passar ditt stjärntecken. Men vi gjorde det hända. Nu, utan ytterligare ado, presenterar vi dig: en astrologisk guide för dina smakprov!

(Bildkrediter: Ghazalle Badiozamani)

Vattumannen (20 januari-18 februari)

Sätt den fantasin (och alla dessa sommartomater) till god användning och gör denna underbara tomattarte tatin till middag. Det behöver inte se perfekt ut, men det smakar definitivt ganska perfekt.

(Bildkredit: Leela Cyd)

Fiskarna (19 februari-20 mars)

Eftersom du redan planerar vad som ska hämtas till den stora mötet med vänner i helgen, varför kan du inte kanalisera din tankeväckande energi till en vacker, otrolig isbakskaka?

(Bildkrediter: Joe Lingeman | Kitchn)

Väduren (21 mars-19 april)

Denna ostiga tomatchorizo ​​orzo skillet packar en stark smak av smak, tack vare kryddig chorizo. Det är den förtrollande tiden för din styrka och självförtroende. För att inte tala om, kräver detta recept användningen av ditt hemliga vapen: en gjutjärnspanna.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Oxen (20 april-20 maj)

Du har satt ett mål den här månaden (som vanligt) och den här gången mastrerar du konsten att göra den sötaste fläskfilén. (Allvarligt, varför blir det alltid torrt?) Ta din envis ambition mot grillen och du kommer att slutföra uppgiften på under 3o minuter

(Bildkredit: Lauren Volo)

  Tre humle som gör din öl smak som godis

Tvillingarna (21 maj till 20 juni)

Enligt Kitchn är de bästa citronstängerna alltid tårta och söta – precis som din mycket mångfacetterade personlighet. Dela det med världen i form av denna läckra sommar dessert! Denna månad utmanar vi dig att kanalisera citrus-y zing från dessa staplar genom att vara en ostoppbar energikälla till alla i ditt liv.

(Bildkrediter: Joe Lingeman | Kitchn)

Cancer (20 juni till 21 juli)

När Cancers faller faller de hårt. Denna månad är din matkrossa den ultimata baconavokadosalladskålen. Håll dig fast och låt aldrig gå. Vi lovar att du aldrig kommer att vilja äta en annan sallad igen.

(Bildkrediter: Joe Lingeman | Kitchn)

Leo (22 juli-22 augusti)

Gilla dig, dessa pan pan räkor tacos är djärva, ljusa, och kommer förmodligen att stjäl rampljuset på din nästa fest. Doftande kummin och kryddig chilipulver låna dessa tacos en hög smak – men det är allt balanserat med krämig avokado och sval gräddfil.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Jungfru (23 augusti till 22 september)

Använd det stora bildtänkandet och gå på middagstid och planera att göra enpott pasta primavera ikväll. Vi lovar att detta recept kommer att uppfylla dina höga krav och kommer inte att göra dig besviken. För att inte nämna, det är en vacker presentbutik av sommargrönsaker som alla kommer ihop samtidigt.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Vågen (23 september till 22 oktober)

Du är ett folkvänner, men det är inte alltid en dålig sak. Gör alla nöjda med den här publiken tillfredsställande gräddfil och dill gurksallad på din cookout i helgen.

  Hur vi firar jul i Libanon

(Bildkrediter: Joe Lingeman | Kitchn)

Skorpionen (23 oktober till 21 november)

Skäms inte av dessa kryddiga korv och potatisfoliepaket. Ibland är en spark av kryddig Cajun-värme precis vad du behöver i ditt liv.

(Bildkrediter: Joe Lingeman | Kitchn)

Skytten (22 november-21 december)

Få äventyrlig med detta långmatade ölbräserad brisketrecept. Det är en bra sak som du ger och generös eftersom det kommer att finnas gott om det här läckra, gaffelkötta köttet att gå runt.

(Bildkrediter: Ghazalle Badiozamani | Kitchn)

Stenbocken (22 december-19 januari)

Du är en naturlig regelföljare och trivs på gränser, varför du är sådan en förespråkare för den klassiska kombinationen av biff och potatis. Denna vitlökssmörbiff och potatisrecept levererar definitivt.

Vad gör du den här månaden?