Dessa Pepperoncini potatischips vann mig över

vattenkokare Brand Pepperoncini Potato Chips

Vattenkokare Pepperoncini potatischips
$ 2.50

Jag måste förorda den här upptäckten med det faktum att jag verkligen inte tycker om potatischips. De är bara inte mitt mellanmål av val. Jag vet inte om det är saltet, eller den intetsägande fettigheten, men vanliga potatischips är det sista jag skulle nå på snackbordet. Dessa pepperoncini chips är dock en helt annan historia.

Jag var i mataffären med Hali, vår matredaktör, shopping för en fotografering, och hon pekade ut dessa som de bästa potatischipsna någonsin. Jag var tvivelaktig, men plockade upp en väska för att ge det ett skott.

Tja, hon har rätt! Dessa har alla den kryddiga, smakfulla smaken du förväntar dig av en av de heta gula paprikorna som finns på italienska del- och delibrickor. De är väldigt sura och bara kryddiga nog att hålla dig nå för en annan. Jag upptäckte också att dessa plus några kuber av Gouda gör ett ganska fantastiskt mellanmål på eftermiddagen.

Det är inte som att jag behöver ett annat mellanmål i mitt liv, men där går du – jag är knuten. Har du provat dessa? Eller finns det en annan typ av potatischip som reglerar ditt hjärta?

  10 tidlösa tekokare