De 5 bästa produkterna från Costco, enligt anställda

På sidan av det verkar shopping på Costco som att det borde vara en mycket enkel upplevelse. Med lycka till, undviker du impuls, köper du en handfull diamanter på vägen in (ja Costco säljer diamanter) och sedan kolla och sluta för en $ 4.99 rotisserie kyckling och en $ 1,50 varmkorv vid maträtten på väg ut.

Men några av Costcos erbjudanden är bättre än andra, och ingen vet det och Costcos egna medarbetare.

De bästa sakerna att köpa på Costco är de saker du faktiskt kommer att använda, förstås. Även de bästa erbjudandenen kan vara ett slöseri med pengar om maten slår upp och kastas bort. Därför verkar allt på medarbetarnas lista vara häftklamrar som alla är garanterade att använda. Enligt Mirror är dessa de fem produkterna Costco-anställda trodde att du bör fylla på (och kunder på Reddit verkar vara överens.)

Fryst kyckling

Det kan vara skrämmande att hämta ett gigantiskt Costco-paket med frusen kyckling. “Hur skulle jag kunna använda allt det?” man kan säga.

Men det är en Costco-anställds favorit eftersom fryst kyckling är extremt billig i bulk, och du kan hålla den i frysen ett tag. Det kan inte vara fint eller spännande, men du kommer aldrig att vara ledsen att det är där. Kasta det bara i din frys; det kommer att sitta där för lite, tålmodigt väntar på onsdagskvällen kommer du ihåg att det existerar och kallar det till tjänst för en sallad eller en resa till den långsamma spis.

En person med kyckling fryst i sin frys får aldrig gå ut i mataffären i sista minuten. (Om de inte glömde att lagra på toalettpapper.)

  Varför den engelska muffinen är mycket överlägsen till Bagel

Kaffe

Costco-anställda älskar kaffet, och det är också en av våra favoritkostnadsprodukter. Min man dricker kaffe så mycket jag har svårt att hålla det i huset. Han dricker bara allt! Jag försökte köpa kaffe genom pundet, men det verkade som om jag var tvungen att gå till affären varje dag. Costcos bönor är en utmärkt kombination av pris och kvalitet, och om du planerar att underhålla många människor – eller om du bara dricker en extra mängd kaffe på egen hand – är en jättepåse med Costco kaffebönor en bra sak att har runt.

snacks

Jag är ganska säker på att snacks är anledningen till att jag har händer, och Costco levererar säkert i snackavdelningen. Och vad som helst du snackar, Costco har förmodligen kuddeväskor i storlek på det billigare än vad du hittar någon annanstans.

Läs mer: 10 hälsosamma mellanmål du bara kan hitta på Costco

Flingor

Jag insåg aldrig hur dyrt spannmål är tills jag var vuxen. Om du ska köpa spannmål kan du spara pengar genom att köpa den i bulk från Costco.

Toalettpapper

Den här är en no-brainer. Köp i bulk är utformad för produkter du vet du behöver, och produkter som aldrig kommer att bli dåliga. Om du ska köpa något i bulk ska det vara toalettpapper. Alla behöver det; alla kommer att fortsätta att behöva det hela livet.

Costco verkar också veta detta, för att de erbjuder ett brett utbud av toalettpapper alternativ. Du kan få 96 rullar av de grundläggande grejerna som lagras i kontor och restauranger, eller du kan få varumärke Cottonelle, om det är vad du vill. Det finns även flera sorter av Kirkland Signature toalettpapper, och Kirkland-produkterna är alltid stora.

  Hver Rosemary har sin Thorn Dark Chocolate Peanut Butter fra Bedre Off Spread

Vad är din favorit sak att köpa från Costco?