Denna skåp är ännu bättre än en skafferi

Vi har nyligen spenderat mycket tid på att prata om inspirerande skafferi. Dessa pantries är så trevliga, många av oss kan inte föreställa sig att ha någonting som till och med kommer nära jämförelse. De är inbyggda garderober som vanligtvis är större än våra sovrum!

Vi kommer aldrig att lust över dessa skafferi, men vi är också helt krossade på det här dubbla skåpet. Det är i grunden ett jätte inbyggt skåp dedikerat bara till matvaror (och förresten är det fortfarande helt utom vår räckvidd).

Kan du fånga det ovan?

(Bildkrediter: Lewis Alderson)

Där är det!

Det kanske inte är ett inloppsminisin, men det är fortfarande något vi skulle vilja ha. Titta bara på alla dessa hyllor!

Dessutom, även om du inte har en hel vägg av skåp för att ägna sig åt hyllstabila föremål, finns det fortfarande en idé att du kan stjäla här: den extra lagringen på skåpdörrarna, ett vanligt föremål för skåpskåp. Smala hyllor på skåpdörrarna blir det perfekta hemmet för kryddor, flaskor olivolja, askar med te och mycket mer.

Kan vi få det här? Eller kan vi bara leva inuti detta skåp? Kay, tack!

Läs mer: Return of Larder Skåp

Panties to Pin är en ny kolumn på vår sida! Medan många av oss bara kunde drömma om att ha ett skafferi så trevligt (eller alls!), Är kolonnen avsedd att ge dig inspiration och foder till ditt Pinterest-bord. Du kan till och med få några idéer att stjäla för ditt eget kök.