De smarta sätten att organisera dina kakor

Du skulle tro att cookieplattor skulle vara relativt lätta att organisera, eftersom de är platta och rektangulära. Men i själva verket stackar de sällan om du inte köper en uppsättning, och även om du kan få dem ordentligt staplade, vill du oundvikligen att den i botten kommer bakningstid. Lyckligtvis finns det lösningar.

Här är de smartaste sätten att organisera dina bakplåtar.

(Bildkrediter: Kevin & Amanda)

1. Filera dem i ett skåp.

Använd en grundläggande, non-tiered fil arrangör för att vrida det cavernous rummet ovanför kylskåpet i en snyggt organiserad bakzon. Kevin och Amanda (från bloggen med samma namn) delade detta foto ovan och låt oss alla in på en liten hemlighet: De gör samma sak för att organisera glasbakningsrätter, muffinburkar, pajpannor och kakor.

Se mer: Köksskåp Krukor och kokkärl Organisation hos Kevin & Amanda

(Bildkredit: Två fötter först)

2. Bygg en anpassad DIY-låda.

Deep bin-style lådor med uppdelare inuti är perfekta för att hålla kakor i ordning. Gör dina egna med hjälp av dessa praktiska instruktioner av Megan från Two Feet First.

Se stegen: DIY Pullout Baking Sheet Lådan vid två fötter först

(Bildkredit: Lowe s)

3. Krama dem mellan skåpet och spisen.

Smala skåp (som vanligen sitter mellan resten av skåpen och kaminen av desperation!) Är bara rätt storlek för en samling kakor, eftersom det här köket från Lowes bevisar.

Se mer: 9 Köksredskap Ideer på Lowes

(Bildkredit: Martha Stewart)

4. Organisera dem i ett skafferi mellan spännstänger.

Vi älskar denna idé från Martha Stewart: Sätt upp några spänningsstänger på skaffelhyllor för att skapa anpassningsbara cubbies för att stå upp på skivor, skärbrädor och större serveringsfat.

  8 Eleganta Champagne Coupe Glasses

Läs mer: Pantry Organizer hos Martha Stewart

(Bildkrediter: Designstorms)

5. Stash dem i en tå spark låda.

Visste du att det finns några tums slösat utrymme under nästan alla bottenskåp? Konvertera den till en lådan och den är perfekt för plattartiklar, som Shawn från I Wash You Dry fann.

Se resten av köket: Starmann-effekten vid Designstorms

(Bildkredit: Andrea Dekker)

6. Lägg till massor av hyllor.

Vem säger att du bara kan ha två eller tre hyllor per skåp? Lägg till några fler för att enkelt stapla kakor och annat bakverk, som Andrea Dekker gjorde i sitt kök.

Se mer: Kom, se inuti köksskåp på Andrea Dekker

Hur lagrar du alla dina kakor och bakplåtar?