Vitamix Dry Grains Container

Artikal: Vitamix 32-unca suha zrna kontejnera
Cijena: $ 144.00
Ukupni dojam: Nije bitno, ali izuzetno korisno

Vitamix je težak (ali vrijedan!) Ulaganje i ako ste se zaronili, možda se pitate jeste li stvarno potreba potrošiti više na dodatni Dry Grains Container. Koliko je drugačiji od Vitamixovog Standard / Wet Blade Container? Evo što smo našli…

Pregled

Karakteristike i specifikacije: Vitamix 32-ounc Dry Grains Container mjeri 9,8 inča visine. Spremnik je napravljen od BPA-slobodnog Eastman Tritan kopoliestera i ima oštrice od nehrđajućeg čelika i odzračni poklopac i poklopac poklopca. 3 godine jamstva. Napravljeno u americi.
Omiljeni detalji: Unos, šalica i mililitar mjerenja na stranama spremnika. Jednostavno čišćenje pomoću značajke samočišćenja.
Mogući problemi: Ništa se osobno nije susreo. Brusni sastojci dulje od preporučene (obično 1 do 2 minute) mogu uzrokovati trajno oštećenje – slijedite upute. Također, prema priručniku, ako redovito mliječite bilje i začine, možete naići na obezbojenje, jake mirise i potrebu za zamjenom neupotrebljenih lopatica.
Razmetanje vrijedna? Da, ako obrađujete puno suhih žitarica i / ili tijesta.
Dobro za male kuhinje? Spremnik nije strašno velik, ali osobe s vrlo ograničenim prostorom možda neće htjeti pohraniti dodatnu komponentu.

Vitamix je poznat po tome što je u stanju učiniti “sve”, a kontejner koji dolazi standardno sa strojem čini vrlo zanimljiv posao. Međutim, postoji nekoliko stvari koje se ne obrađuju sasvim dobro, naime suhe materijale i tijesto. Kontejneri suhe zrnce posebno su dizajnirani za obradu sastojaka poput žitarica, žitarica, kave i tijesta za kruh. Iako se standardni ili vlažni spremnik može koristiti za suhe sastojke, spremnik suhog zrna je učinkovitiji i učinkovitiji.

Brzi pogled na mokre i suhe spremnike govori da su oštrice drugačije oblikovana. U akciji, lopatice mokrog spremnika povlače hranu, a lopatice suhog spremnika guraju hranu gore i dalje, simulirajući gnječenje. Stavio sam ta dva spremnika na ispitivanje uz pšenicu, rižu, zob i grah i utvrdio da je posuda za Suhi zrnci radila brže i da je proizvodila jednoličnije mljevenje. Čišćenje je također bilo neaterijalno. Kao netko tko redovito kupuje gluten-free brašna, bio sam zadivljen kako sam brzo i lako mogla napraviti svoj (i za manje novca, previše).

Ako samo ponekad mljevene brašno ili druge suhe sastojke, a ne brinite o korištenju Vitamixa za izradu kruha, onda se vjerojatno možete ukloniti samo sa standardnim mokrim spremnikom. Međutim, ako ste Vitamix aficionado koji stvarno želi probiti u izradu vlastitih brašna, napuknutih zrna, začina i zrna kruha, onda Dry Grains kontejnera može biti moćna komponenta u svom Vitamix postava.

Pronađite! Vitamix 32-Ounce Dry Grains kontejner, 130,75 dolara na Amazonu

Apartment Therapy Media poduzima sve napore kako bi ispitao i pregledao proizvode prilično i transparentno. Stavovi izraženi u ovoj recenziji predstavljaju osobne stavove recenzenta i ovaj pojedini pregled proizvoda nije sponzoriran ili plaćen ni na koji način od strane proizvođača ili agenta koji rade u njihovo ime. Međutim, proizvođač nam je dao proizvod za testiranje i pregled.

(Slike: Emily Han)