Vegan jede svijet Terry Hope Romero

Tko zna da Seitan može zvučati tako seksi? Terry Hope Romero uspijeva učiniti upravo to i tako mnogo više. U svom najnovijem veganskom kuharici, Veganski jede svijet, ona dips u jela i okusa Maroko, Tajland, Indija, Poljska, Jamajka, i još mnogo više hrane kuša kuhinje iz cijelog svijeta, veganski stil. Vegani, vegetarijanci, savezničari, no ako se prepoznajete sami, pogodili smo jackpot s ovim.

Brze činjenice

Tko je napisao: Terry Hope Romero, autor Veganomicon

Tko je objavio: Da Capo Press

Broj recepata: 300

Recepti za sada: Kale, konzervirani limun i salata za šipak; Pečena salata od bundeva s Dukom, žuta salata s graškom; Jamaican plantain i Curry Curry; Krumpir Pierogi s pečenim lukom; Paratha punjene slatkom krumpirom; Tom Yum juhu od ribana; Dvokrevetne gljive s rezancima od stakla; Marokanski povrće Filo Pie

Ostale značajke: Jednostavna širina ove kuharice je nevjerojatna. Naći ćete recepte za sve, od pikantnog malezijskog laksa do meksičkih crvenih grah, od kojih je svaki proizveden s najviše svježeg povrća i potpuno odsutnost čudnih umjetnih nadomjestaka mesa. Seitan se zvuči seksi u velikom broju od tih jela, ali ima dosta recepata s jednim ili jednjakom ili tofua, ako seitan nije tvoja stvar.

Kao i sa Veganomicon, Smatrao mi se lako zaboraviti ovo je veganska kuharica dok je pušio kroz stranice. Recepti samo tako zvuče dobro! Poruka ovdje je svakako da se usredotočite na okus i uživajte u ono što kuhate; ostatak je samo pojedinosti. Mogu iza toga izaći.

Tko bi uživao u ovoj knjizi? Novi vegani ili ljudi koji se bave veganizmom; dugogodišnji vegani koji traže nova jela; svatko tko želi jesti malo zdraviji bez žrtvovanja okusa ili omiljenih jela u narednoj godini.

Pronađite knjigu u svojoj lokalnoj knjižnici, nezavisnoj knjižari ili Amazonu: Vegan jede svijet: 300 međunarodnih receptura za uživanje u planetu od Terry Hope Romero

Posjetite Terry Hope Romero web stranicu: Vegan Latina

Apartment Therapy Media poduzima sve napore kako bi ispitao i pregledao proizvode prilično i transparentno. Stavovi izraženi u ovoj recenziji predstavljaju osobne stavove recenzenta i ovaj pojedini pregled proizvoda nije sponzoriran ili plaćen ni na koji način od strane proizvođača ili agenta koji rade u njihovo ime. Međutim, proizvođač nam je dao proizvod za testiranje i pregled.

(Slike: Emma Christensen)