Vattenflaskan som gör det enklare att dricka mer vatten är för närvarande till salu

Att säga “vatten är bra för dig” är underdrift av året. (Vi satsar på våra lönecheckar även om det bara är februari!) Och medan vi alla brukar dricka nog för att hålla oss levande, har uppe vattenintag många vetenskapliga fördelar som inkluderar saker som minskad trötthet och bättre humör.

Köp det!

Zak Designs HydraTrak 20 oz. Double Wall Tumbler, $ 10

Att komma ihåg att dricka mycket vatten har sålunda blivit så oroligt att det finns appar och överflödiga smarta vattenflaskor tillgängliga som påminner dig om att dricka upp. Men den mest eleganta lösningen är ofta den enklaste. Snarare än att förlita sig på teknik, går den här roliga vattenflaskan från Zak Designs analogt.

När du är färdig med en flaska trycker du på de färgstarka banden. Regnbågsbandet ger ett snabbt sätt att spåra hur mycket vatten du har drack den dagen och en snabb visuell påminnelse att fortsätta att dricka. Plus, att trycka på banden är märkligt tillfredsställande, som popping bubbla wrap. Även om du inte är någon som älskar att dricka en massa vatten varje dag, finns det en slags fidget spinnare tilltala att ha något taktilt. Du kan även ta bort dem och bära dem som armband om du väljer det. (Och medan regnbågsarmband kan känna lite mellanskola, kan du också justera antalet totala band för att avspegla vad dina personliga vattendricksmål är.)

HydraTrak-flaskorna är även isolerade och lätta, vilket gör dem perfekta att hålla på ditt skrivbord eller tote med dig till gymmet. Plasten är också BPA-fri och diskmaskin säker, vilket betyder att du kan känna dig ännu bättre om allt vatten du chugging.

Medan det finns ett antal mönster, tycker vi om handtagslåset av två anledningar: Du behöver inte oroa dig för att rengöra ett plastband och det är bara $ 10 just nu på Amazon. Nu behöver vi bara hitta ett billigt billigt och roligt sätt att få våra åtta timmars sömn i!