Un-Gift Guide 2007: Umotavanje domaće Candy

U posljednja dva dana omotali smo dvije tanjure karamela i karamela u pojedinačne listove papira. U početku se to činilo poput običnog mučenja, učinaka previše ambicioznih loših ideja i zaklali smo se da to nikad više ne učinimo. Ali sada, gledajući dvije kante staromodnih zamotanih bombona, a mnogi su već izašli na prijatelje, to se ne čini tako loše! Kliknite za pojedinosti…

Ova vrsta omotavanja bombona iznimno je ekonomična. Koristili smo papir za vosak za jednu vrstu karamele i papir za pergament. Oba su dostupna u vašem prodavaonici trgovine mješovitom robom za nekoliko dolara kutije. Sljedeći tjedan ćemo pratiti više kolačića i slatkiša!

Ako zamotate bombone pripremite se da biste prstima masni i malo ljepljivi. Idealno ćete zaokružiti ljude da biste pomogli ili uključili dobar film; omatanje cijele posude, izrezano na 1-inčni komadi, traje barem sat-dva.

Također, rezati papir prije nego što počnete omatanje. Želite započeti s cijelim stablom ispred vas. Također pomaže ako je vaš slatkiš ravnomjerno veličine i izrezan.

Zamotajte mali komad papira oko bombona, a zatim zavrnite krajeve – to je to. Nema posebnih umjetničkih talenata, što je dobro, jer sam odlučio da sam ja kuharica i definitivno nisam pijanac.

Više izvora za omotnice bombona…

  • Pre-Cut Waxed Twist Papers iz kuhinjskog Kraftsa. To bi olakšalo stvari, ali su skuplje. 9,95 dolara za 200.
  • Konfekcionarova folijska i voska papira iz kuhinje kuhara. Cijene se razlikuju.
  • Također pokušajte mesarski papir – smeđi i vosak.

Što radite sa svojim omotanim božićnim bombonom? Bilo koje vrijeme ili Savjeti za spašavanje rada?