Ukusna i hranjiva alternativa mesa: soje kovrče

Jeste li još otkrili soje? Ako ne, trebate – da li ste vegetarijanac ili ne. Ove kovrče od soje nisu vaše mame teksturirane biljne bjelančevine, to je sigurno. Oni su kukovi i ukusni i samo čekaju vašu sljedeću salatu za ručak ili sendvič žudnja za BBQ.

Ove kovrče soje, koje proizvodi Butler Foods, izrađene su od cjelovitih sojeva zelenog GMO-a koji su kuhani, teksturirani i dehidrirani. Ne sadrže aditive ili konzervanse, a bez glutena. Ovdje ćete naći soje!

Prije njihova korištenja, soje kovrče treba rehidrirati oko deset minuta u toploj vodi. Vodu možete posaditi začinskim ili bouillonom kako bi neutralizirani soja malo više pizzazz. Brzo kuhati u malom ulju i kovrče spremne za izlazak.

Sojin kovrče imaju sličnu teksturu od komadića piljevine i mogu se koristiti kao zamjena za meso u bilo kojem receptu gdje biste željeli neki dodatni protein. Pokušajte ih u salatama, poput naših Sesame-Ginger soje kovrča s salatom od lisice Napa, dodajte ih u kolače i pomiješajte, ili ih bacajte umakom od roštilja za pizzu ili sendvič. Čak smo čuli za ljude koji ih začinjavaju za knedle!

Butler Foods nema široku rasprostranjenost svojih sojinih kovrča. Zamislimo da će se to promijeniti kada pokupiti popularnost! Upravo sada možete ih pronaći u mnogim suparničkim namirnicama ili ih naručiti na mreži (vidi dolje).

Jeste li još pokušali soje? Što mislite o njima?

Više o soje kovrče

Butler Foods soje kovrče
Naručite soje Curls Online: 28 dolara za šest vrećica od 8 unca
Going Vegan: Soy Curls novi i čudesan način da se bump Plant-Based Protein iz Oregon

Recepti s soje kovrče

Soje kovrčama od sjemenki i đumbira s salatom od špageta
Native Bowl je rožnatog soje kovrče iz Oregon
Sesame soje kovrče sa šparogama i quinoa od VeganYumYum

Povezano: Zamjena mesa: Ljubav ‘Em ili Mržnja’ Em?

(Slike: Leela Cyd Ross)