Trgovac Joea $ 3 koji je trgovao mog dječaka u jelu je bolji

Jeste li pročitali moj ode na skromnom fritezu za zrak? Ako ne, dopustite da vas dovedem do brzine: U osnovi, pokušavam jesti što je više moguće zdravo; moj dečko, međutim, manje je zabrinut zbog toga. Zapravo, kaže da je “alergičan” na zelje. Stoga uvijek tražim namirnice, sastojke i recepte koji su dovoljno hranjivi za mene i dovoljno ukusni za njega. (Zapravo, recimo dovoljno ukusna za mene, nije kao da želim jesti karton!)

Kad sam dobio svoju lijepu fritezu za zrak, postavila sam pogled na krumpiriće. Zdravije, naravno.

Stvarno sam želio početi biti vrsta obitelji koja je redovito napravila – i uživala! – crinkle-cut butternut squash krumpiriće. (Ja sam ništa, ako ne i vrlo specifičan!)

Kao sreća, Whole Foods je opskrbljivao crinkle-cut butternut squash u svom dijelu svježih proizvoda. Nisu bili najjeftiniji (4,99 dolara paket), ali bili su spremni za kuhanje i zamrzivi, pa su u košaricu bili.

Pronalaženje tih ljudi osjećalo se kao veliko postignuće. Činjenica da je moj dečko – opet, cijela vrsta mesa i krumpira – volio ih je još veći. Ako je ostao na vlastitim uređajima, preživio bi na hamburgere, krilima i još burgera. (Znam da je to točno, jer upravo to se događa kad putujem na posao!). Dakle, koliko je smiješno kao što zvuči, uvijek pokušavam ugušiti više hranjivih povrća u svojoj prehrani, u pokušaju da proširi svoj mali nepce. (Znam, ne @ me!) Što nas dovodi do prvog puta kad sam to napravio: Ja moć rekli su mu da su slatki krumpir. Volio ih je! I imali smo ih iznova i iznova. To znači, sve dok ih Whole Foods ne prestane nositi.

Pretražio sam visoke i niske, udarajući gotovo sve lokacije u cijeloj hrani u polumjeru od 50 milja i bez kocke. Na mom najnižem mjestu, možda sam provjerio nekoliko trgovina dok sam putovao za posao. Čak sam pokušao ponovno stvoriti čarobnu kockast butternut squash, ali to nije bio isti. U fritezu ne bi se približno pretvorili u roštilj poput njihovih rođaka. Kao što sam bio spreman provesti cijelo vrijeme u potrazi za raznim trgovinama Whole Foods, znao sam da neću uzeti vremena za kupnju butternut squash, baviti se njezinom teškom situacijom kože, a zatim prerezati meso na reg. Zato sam nevjerojatno predao moju omiljenu tajnu beskonačno.

Znači, u ove butternute squashove zagrljaje Tradera Joea umjesto redovitih krumpirića. Oni su tako zabavni i kada su napravljeni u fritezu, dobili su sve hrskavo i savršeno pripremljeno s nekim avokadnim uljem, solom, paprom i zalivši ih u neki chipotle mayo ili uobičajeni senf ������

Post koji dijeli sarah rodriguez (@fitlush)

Ali onda. Zatim! Bio sam kod Trader Joea koji je proučavao proizvod, koji mi obično ne pomiče iglu (Vidi: Zašto je producent na trgovca Joea tako neozbiljno razočaravao?) I nisam mogao vjerovati u oči. Tamo su bili: nekoliko pakiranja narančaste Butternut Squash Zig-Zags tik do cubed opcije.

Trader Joe’s je imao svoju verziju svoje voljene strane! The “krumpirići” su bili malo manji od onih iz Whole Foods, ali na 2,99 dolara po 12-unci paket, oni su također bili mnogo jeftiniji. Kupio sam ih, odveo ih kući i bacio ih u fritezu. Bili su jednako dobri ((ako ne i bolji)! Inačice Whole Foods. Vjerojatno ih imamo barem jednom tjedno, a ja čak i dobio dodatni stalak za moju fritezu za zrak, tako da mogu pržiti dva puta količina squash odjednom.

Što se tiče te male bijele laži, rekla sam mom momku, nemam pojma je li na meni ili ne, ali ih još uvijek zove “slatki krumpir” kad razgovaramo o onome što želimo za večeru …

Jeste li ih imali? Također, dok smo na njemu, koje su vaše misli o napunjenim zrakom?