Tražite: Jednostavan i Prijenosni doručak Recepti

Liz traži brze, prijenosne ideje za doručak. Ona piše: Ja sam učiteljica osnovne škole i uvijek se isplivam iz kuće kako bih rano ušao u školu kako bih planirala sat. Budući da su djeca super energična i nestrpljiva, svakako moram jesti nešto ujutro kako bi ostala korak s njima. Kupio sam muffin ili granola bar na putu, ali to je skupo. Tražim neke dobre recepte za doručak.

Imamo neke ideje za Liz. Pročitajte galeriju recepata za doručak i dodajte svoje ideje!

Evo još nekoliko kriterija od Liza: Mora biti nešto što mogu napraviti u velikim količinama jednom tjedno ili na taj način i imam pri ruci dok sam ponestalo vrata. Također bi trebao biti prilično prenosiv, za razliku od jogurta, tako da mogu jesti dok idem na posao ili na moj stol. I, naravno, zdravo i ukusno bi bilo idealno!

Je li to nemoguć san? Ili bih mogla dobiti još 15 minuta stvarnog sanja u jednom danu?

Ovo uopće nije nemoguće, Liz! Ovdje imamo nekoliko ideja (kliknite gore navedenu galeriju da biste vidjeli koji izgleda najuzbudljiviji), a čitatelji će se usredotočiti na više sjajnih ideja.

Većina od njih su kruhovi ili muffini; realno, to je najjednostavnija stvar naprijed i pakirati kasnije. Ali mi također mislimo da je većina quiches i frittatas su veliki za to previše. Možete ih izrezati i omotati svaki komad pojedinačno, a zatim u hladnjaku ili zamrznuti za bržu jutarnju potrošnju.

1. Tikvice Muffini – Volimo pakirati naše muffine od tikvica s drugim teksturama i okusima: pregršt bijelih grožđica, nekih oraha, četvrtinu šalice sjemenke lana ili zobene mekinje, možda neke dodatne rešetke mrkve. Također nam se sviđa ovaj recept iz Jednostavno Recepti, koji koristi ulje ili rastopljeni maslac i ne zahtijeva miješalicu.

2. Domaći engleski muffini – Recept Sara Kate je cijeli pšenica, a ukusna je ujutro. Samo pop u toster, stavite na neki maslac (ili maslac od kikirikija, za protein boost) i jesti na izlasku iz vrata.

3. tikvice i bobica Frittata – Ova frittata je jednako dobra, dva, ili čak tri dana nakon pečenja. Možete ga rezati u klinove i zamotati ih pojedinačno za brzo zgrabite i otići. Dovoljno je čvrsto jesti li s rukama.

4. Osušeni slikoviti dijelovi i matice – Domaći granola barovi! To su slatki, hrskavi i žvakali.

5. Noćenje zobenih pahuljica s marelicama i mlaćenicom – Ako imate još malo vremena, pokušajte zobene pahuljice od čelika! Ova zobena kaša kuha s marelicama i mlaćenicom preko noći u Crock-Pot. To čini puno, i to je jednako ukusno reheated. Ako imate samo pet minuta da sjednete zdjelom zobene pahuljice, ti kremasti, biserni zobi učinit će to vrijedno vašeg vremena.

6. Bill Grangerova zobena, kruška i malina – Ovo je komad voća, pečen s zobi i začinima. To je gusta vrsta kruha, vrlo hranjiva i zadovoljavajuća na hladnom jutro.

7. Peach i Spice Tea Muffini – Još jedan kolač. Napravite pola serija i spremite čvrsto omotane.

8. “Ham and Cheese” Doručak za jelo – Lonac za doručak koji se također može odrezati, pojedinačno pakirati i uhvatiti u pokretu.

I još dva muffina:

9. Muffini limunovih sezama – Ovi muffini se s umakom od limuna odmah poslije pečenja pomažu da ostanu mekom i vlažnom do tjedan dana.

10. Muffini limuna mini borovnice – Mala, jednostavna i slatka.

OK, čitatelji! Imate li još prijedloga za Liz? To su samo neke od mogućnosti za doručak vani, naravno. Na što ovise o brzom, prijenosnom doručku?