Siggi Drinkbar Yoghurt

Artikel: Probiotiska & Filmjölk Svenska Non-Fat Drinkable Yoghurt från Siggi’s
Pris: $ 1,99 till $ 4,99
Helhetsintryck: Yummy yoghurt med låg sockerhalt.

Vi är stora fans av Siggis yoghurt i Island-stil – extra tjock och extra hög i protein. Så när han skickade några av sina drinkbara yoghurt för att kolla ut var jag glad över. Dessa är verkligen läckra!

Recensionen

Egenskaper och specifikationer: I likhet med Siggi’s ansträngda yoghurt är det här läckert snyggt och lågt i socker, högt protein (för yoghurt). Det kommer i två slag: Slätten, orättvis svenska filmjölk, dryckbar yoghurt i 11,2-uns flaskor. Dessutom finns det mindre 3,7-uns flaskor med höga probiotiska räkningar och som kommer i flera smaker: vanlig, jordgubbe och blåbär.
Favoritdetaljer: Jag älskade den smarta smaken och hur yoghurt verkligen fyllde mig. Detta har blivit min favorit pre-workout mellanmål på morgonen; Det går lätt ner och överraskande fyller. Även de mindre flaskorna håller mig bra genom en morgon träning.
Potentiella problem: Inget som jag kan se, förutom att dessa kan vara alltför snygga för att små barn ska njuta.
Splurge-värdig? På $ 4 till $ 5 för en fyra-pack av 3,7-uns probiotiska yoghurt, det här är inte den billigaste yoghurtdrinken där ute. Men för ett bra lågsocker, lättillgängligt mellanmål, har jag inget emot att betala priset.

Har du provat dessa drinkbara yoghurtar?

Hitta det! Finns hos många livsmedelsbutiker rikstäckande. Kolla in Siggi butikshittare här.

Relaterad: Siggi’s Skyr: Tjockaste yoghurt någonsin?

Apartment Therapy Media gör sitt yttersta för att testa och granska produkter på ett rättvist och öppet sätt. Synpunkterna i denna recension är personliga synpunkter från granskaren och den här produktrecensionen sponsrades eller betalades inte på något sätt av tillverkaren eller en agent som arbetade på deras vägnar. Tillverkaren gav emellertid oss ​​produkten för provning och granskning.

(Bilder: Tro Durand)