San Francisco Hem Producera Leverans: Westside Organics

Varje gång är vi för trött för att gå till marknaden. Men vi vill fortfarande äta hälsosamt! Frälsning kommer i form av Westside Organics, ett av de många hemleveransföretag i San Francisco.

Westside Organics är ett organiskt produkt- och livsmedelsleveranssystem som gör att kunderna kan välja mellan en standardlåda eller en personlig låda. Leveranserna kan göras veckovis eller två gånger per vecka, det finns ett semesterhållningssystem, och priserna är ganska låga. En standardfrukt / Veggie Mix box kostar den här veckan $ 29, och den här veckans lådan innehåller bananer, redleaf sallad, Granny Smith äpplen, broccoli, mango, lök, Minneola tangelos, romatomater, Bartlett päron och zucchini. De erbjuder också matvaror som ekologisk mjölk, ost, bröd, flingor, pasta sås och mycket mer.

Vi gillar verkligen lugnet att veta att en gång i veckan när vi kommer hem från jobbet kommer det att finnas en stor behållare full av hälsosamma, färska, ekologiska produkter som väntar på oss och vi kan koppla av och tillbringa mer kvalitetstid med vår kära i stället för att kasta till marknaden.

(Bild av Kathryn Hill)