Pomozite! Moj CSA me preopteretio s krumpirom

P: Ovog ljeta, po prvi put sam se prijavio za organske CSA košare. Odlučio sam nastaviti uzimati košare tijekom zime, jer pokušavam izvornije hraniti lokalno. Međutim, trenutno sam preopterećen krumpirom. Nikad nisam bio ogroman jadnik krumpira, pa su se akumulirali tijekom ljetnih mjeseci, a sada ih primam u mojoj zimskoj košari. Jedna od mojih hladnjaka je puna njih i imam jednu punu torbu za trgovinu iznad i izvan nje.

Tražim recepte! U vikendu obično jedem kruh u pećnici za doručak i dodati krumpir na hranu i juhe. Nisam veliki obožavatelj pire krumpira. Sam bio u mogućnosti da se zamrznu i mogu moj put kroz druge veggie gluts, ali ja sam na gubitku s što učiniti s toliko krumpira.

Poslano od Liette

Urednik: Liette, jedan prijedlog je da grli, blanch, a zatim zamrznuti svoj krumpir. Više informacija o tome kako to učiniti možete pronaći u ovom dobrom pitanju koje smo objavili u rujnu.

Jedna druga ideja, budući da su blagdani i darivanja su na nama, je pire bombon bombona. To zvuči vrlo, vrlo čudno, ali to je zapravo ukusno žvakanje slatkiša koje primatelji uvijek vole. Evo jednog receptora, a ako pretražujete putem Googlea, naći ćete mnogo više. Možda čitatelj ima omiljenu obiteljsku recepturu za pire od bombona krumpira?

Čitatelji, što biste učinili s glutom krumpira?

Sljedeće pitanje?

Povezano: Šesnaest vrsta krumpira

(Slika: Sara Kate Gillingham-Ryan)