Pšenica mrkva su novo vučeno svinjetina

(Slika kredita: Jessica Goldman Foung)

Nedavno je moj brat zatražio da mu žena bude vrlo divan vegetarijanac. Rekla je da. I željela bih pomisliti da je na moj način, moje kuhanje, imalo veze s tim. Vidite, moj omiljeni obrok odrastao je francuski umočen au jus. Ako na izborniku postoje piletine, završit će na tanjuru. I siguran sam da ima li izbora između rebra i rižinog pilafa, ići s prvom.

Srećom, njegova ljubav prema mesu nije nadmašila njegovu ljubav prema toj djevojci. I bio je potpuno igra koja me je dopustio, sestri, došli do kreativnih zamjena za hranu koji su svi zadržali zadovoljstvo, uključujući i ove promašene sendviče svinjetine. Tajni sastojak? mrkve!

(Slika kredita: Jessica Goldman Foung)

Pričajmo o uzdignutim sendvičima svinjetine. Južne, kapljice, izvučene svinjske sendviče. Bogat je od rastopljene mesne masti i zgušnjava slatkim i ukusnim umakom od roštilja. Oni su mesoždinski užitak. Uz pomoć nekih pirjanih mrkvi mogu biti i vegetarijanci.

Prebacivanjem tipične vučene svinjetine za uzdignute sendviče mrkve, neko vrijeme ćete zadržati svoje prijatelje biljojeda sretnim (i zaprepašteni). Ali ima i nekih bonus bodova! Oni su također super zdrava alternativa izvlačenoj svinjetini i manje vremena. Dakle, da li ste u prstima, želeći povećati unos proizvoda ili se nadati da se oženite vegetarijaninom, dajte to jelo.

(Slika kredita: Jessica Goldman Foung)

Kako napraviti izvukao mrkva

Da biste izvukli sendviče s mrkvom, počnite rezanjem 2 srednje mrkve u tanke šibice s oštrim nožem ili izradite vrpce s spiralizatorom ili čistačem. Također možete odlučiti za privitak na rešetku na vašem procesoru hrane, ako želite osjetljivu teksturu. To bi trebalo donijeti dovoljno mrkve da bi napravili 6 sendviča veličine klizača.

Zatim zagrijte malo ulja u srednjoj tavi, a kad je spremno, dodajte mljeveno češnjak i luk. Dodajte mrkvu i omiljeni umak za roštilj, domaću ili iz staklenke. Neka to lagano kuhati i pirjati sve dok mrkvi nisu mekani.

(Slika kredita: Jessica Goldman Foung)

Konačno, odvojite mrkve od umaka i držite umak koji pijuckav u tavi srednje visoki dok se ne zgusne. Da biste poslužili, stavite mini krušne peciva ili bunja s kupusom ili slavinom, vrhom s povrh mrkve i dodajte žlicu zadebljanog umaka od roštilja. Jesti.

Stari sastojci, nove trikove

Kao netko tko neprekidno nadjačava jela zbog prehrambenih i zdravstvenih potreba, naviknut sam na korištenje cjelokupne kreativne dozvole kada je u pitanju hrana. A dobra vijest je da već živimo u kulinarskom svijetu gdje tikvice mogu biti rezanci, repa mogu biti čips, a krastavci mogu djelovati poput bagueta. Dopustite mi da vam budem vaš vodič dok prašimo neke standardne predmete iz prozora za proizvodnju i dajte im priliku pokazati se malo. To je vježba u oslobađanju receptura (ne ograničenja) koja će ne samo olakšati te prehrambene navike, već i dati novi život starim favoritima.

Dakle, pokušavate li zakucati gluten, šećer ili samo veličinu dlake, zaboravimo obećanje da ćemo uzeti novu prehranu. I neka se založimo umjesto toga da prekršimo neka pravila i podučimo nekoliko starih sastojaka neke nove trikove.