Onko Rice Krispies Gluteeniton?

Kuinka tehdä parempaa kuin-the-Box Riisi Krispies kohtelee

(Kuva: Leela Cyd)

Olitpa sitten yksinkertaisesti kaatosamalla niitä maitoon tai vaahtokarkoituksiin, on vaikea voittaa Rice Krispies-viljan luotettavaa yksinkertaisuutta sinisestä laatikosta. Koska ne on valmistettu riisistä, saatat ihmetellä, ovatko he gluteenittomia. Vastaus tähän kysymykseen saattaa yllättää sinut.

Onko Rice Krispies Gluteeniton??

Rice Krispies ei itse asiassa ole gluteeniton. Kyllä, vilja on riisistä, joka on luonnollisesti gluteeniton, mutta reseptin mallasparin vuoksi itse vilja ei ole gluteeniton. Mallasavuste on valmistettu ohrasta ja ohra on kokojyvä, joka liittyy läheisesti vehnään, joten se sisältää gluteenia ja sitä on vältettävä, jos sinulla on keliakia tai gluteenittomia ruokavaliota. Kellogg’s oli todella tekemässä Rice Krispies -tuotetta, joka oli gluteeniton, mutta heittivät huono myynnin ja valmistuksen ongelmat.

Kuinka tehdä yhden riisin Krispies Treat

(Kuva: Maria Midoes)

Related: 5 tapoja parantaa (tunnetusti melkein täydellinen) Rice Krispies Treat

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että on olemassa muutamia muita hienoja riisivalmisteita, jotka ovat gluteenittomia. Luonnon polku tekee gluteenittomasta rapeasta riisinviljasta, samoin kuin Barbara’s ja Erewhon. Nämä tuotemerkit löytyvät Whole Foodsista ja monien muiden päivittäistavarakauppojen luonnollisista elintarvikkeista. Avainta on etsiä riisimäistä riisinviljaa, jota ei ole valmistettu mallasparannuksella, eikä sitä valmisteta vehnää käsittelevässä laitoksessa. Tarkastele ainesosaluetteloa ja ennen kaikkea etsi virallinen leima tai tiiviste laatikosta, joka merkitsee tuotteen gluteenittomaksi.

4 reseptiä tekemään gluteenittomalla riisiproteiinilla

  • Kuinka tehdä yhden riisin Krispies Treat
  • Pumpkin Spice Rice Krispies kohtelee
  • Kuinka tehdä parempaa kuin-the-Box Riisi Krispies kohtelee
  • Firecracker Rice Krispies kohtelee