Numi’s Savory Teas: Ugodan, Zadovoljan Novi Brew

Jeste li ikada željeli piti toplo, glatko, zemljano piće koje je također bez kofeina? Jeste li dosadili uobičajenom “slatkom” ponudama za biljni čaj i želite probati nešto s više dubine i složenosti? Nova linija čokoladica Numi Organic Tea zadovoljit će ove žudnje i oduševiti vas svojim inovativnim mješavinama bilja, povrća i začina. Na primjer, uzmite u obzir njihovu mrkvu Curry čaj, napravljen s organskim mrkvom, đumbirom, cilantrom i kurkuma s dodirom luka i curry začina. Zainteresiran? Čitajte dalje za više okusa!

Numoova organska čaja nova Savoury Tea ponuda je otkriće. Svi organski i ne-GMO, ti čajevi su mješavina suhih bilja, povrća i začina koje nude ukusan, zubarni kvalitet koji je vrlo ugodan. Čajevi se ne izrađuju parfemima ili ekstraktima, pa je okus čist i čist okus. Numi ih savršeno opisuje kao ‘ne baš juha, ali više od čaja’.

Svaka šalica čaja je samo 5 kalorija, što ih čini savršenim ‘snack’ za one dane kada gledate vaš unos kalorija. Također bi im bilo lijepo kad se osjećate malo pod vremenom. Njihov profil prehrane je zanemariv, međutim, (osim za Brokkoli Cilantro koji nudi 90% dnevno preporučeno za kalcij) pa se ne bi trebali koristiti kao zamjena za pravu hranu.

Numi trenutno nudi 6 okusa:

Koprivnica Spice: koroma od celera, narančasta kora, luk, kopar, dekafić zelenog čaja, medeni bob, crni papar.
Brokula Cilantro: brokule, listovi celera, pimenta, luk, cilantro, dekaf zeleni čaj, češnjak, crni papar, kadulja, kurkuma.
Cvjetnica: repu, kupus, suhu jabučicu, dekafinirani crni čaj, senfovo sjeme, peršin, narančasta kora, korijander, klinčić, med.
Curry od mrkve: mrkva, curry, cilantro, luk, đumbir, kurkuma, deka zeleni čaj.
Rajčica: rajčica, luka, metvica, limun oguljena, peršin, cimet, crni papar, dekafinirani crni čaj, piment.
Špinat Škriljevac: lisnato bilje, breskve, sušeni vapno, kopar, luk, deka zeleni čaj, korijander, kurkuma, češnjak.

Uistinu sam uživala pijuckajući te čajeve baš kakvi jesu. Ali, priznajem da je razmišljanje moje kuharice pomislilo da imaju i veliki kulinarski potencijal. Bilo bi fascinantno upariti čajeve s hranom ili čak upotrijebiti ih u kuhanju, kao što je pripremanje Currya od mrkve za kuhanje riže ili upotrebu rajčice za rajčice kao bazu za juhu od povrća. Siguran sam da će se mixologists zabaviti s tim kao sastojak u ukusnim koktelima.

Te čajeve možete kupiti na web stranici Numi Organic Tea za sada gdje se trenutno nalaze na prodaji za 7,19 dolara po 12 računalima. Preporučujem okvir kutija za vrt, koji nudi 2 svake od 6 čajeva, ali možete kupiti i svaki pojedinačni čaj. 15. ožujka 2013. moći ćete ih kupiti u odabranim prodavaonicama Whole Foods.

Povezano: Je li Apple Peels? Napraviti čaj!

Apartment Therapy Media poduzima sve napore kako bi ispitao i pregledao proizvode prilično i transparentno. Stavovi izraženi u ovoj recenziji predstavljaju osobne stavove recenzenta i ovaj pojedini pregled proizvoda nije sponzoriran ili plaćen ni na koji način od strane proizvođača ili agenta koji rade u njihovo ime. Međutim, proizvođač nam je dao proizvod za testiranje i pregled.

(Slika: Dana Velden)