Napravite ovaj 10-minutni sendvič s aviljonom od slanutka za ručak

(Image credit: Proslava kod kuće)

Shvatiti što napraviti za ručak svaki dan može biti lukav. Želite nešto relativno lagano za šišanje koje će vam dati energiju za gorivo tijekom ostatka vašeg dana. Sendvič je uvijek dobra oklada – pogotovo ako je to vegetarijanski slanutak i avokado.

Naravno, Sendvič od puretina je klasičan, ali ako ne jedete meso ili pokušavate jesti manje od toga, ova alternativa pakirana u bjelančevine jednako će pogoditi i mjesto. Najbolji dio? Dolazi zajedno za samo 10 minuta.

Jednostavno popijte avokado s maslinovim uljem u zdjelici, a zatim skuhajte u slanutak. Dodajte malo škampi, sol, papar, cayenne i sok od limuna i imate sendvič punjenje! Autor sugerira dodatne dodatke klice, rotkvica, ribanih mrkve, krastavaca ili svježih bilja (korijandro, bosiljak, kopar, talijanski peršin), koji će sve dodati neke lijepe škripanje i svježinu.

Koristite svoj omiljeni kruh – cijelo zrno ili kiselo tijesto bi bilo lijepo ovdje – napraviti sendvič, izrezati na pola, i kopati! Ili ga možete staviti u plastičnu vrećicu i dovesti ga da radi s vama.

Jedan zalogaj, a vi ćete biti tako sretni što ste to napravili umjesto da odete na skupe sendvič u vašem lokalnom restoranu.

Nabavite recept: Razbijena sendvič avokada s pahuljicama od blagovaonice kod kuće