Izvrsni proizvod: Trader Joe’s Fresh Orange brusnica

Drugi dan sam se kupovao kod svog lokalnog trgovca Joea kad sam se upravo dogodio (ha!) Da lutaju po uzorku kioska, gdje su predali sićušne okuse svojeg punjenja i cvjetače, s grudom od nekih sjajnih crvenih predmeta. Bio sam pomalo zbunjen, pa nisam obraćao pažnju na ploču koja je nabrojala ono što sam kušala, i odšetao sam, grickajući moju ploču s uzorkom. Uznemireno sam uzeo dio crvenog umaka u usta i Shazam! Brzo sam okrenuo 180 stupnjeva i krenuo natrag na ploču. Kako je moja majčinska narančasta brusnica uspjela doći do trgovine Joea u Berkeleyju, Kalifornija?

Mami mošna brusnica je jednostavna mješavina svježih brusnica, naranče i celuloze, a neki šećer pulsiraju zajedno u procesoru za hranu i ohlađuju u hladnjaku. Svijetle, zingy, kolač i slatko, to je savršena stvar da se na vašem tanjuru kako bi se suprotstavili bogatstvu uobičajene ponude zahvalnosti. Važno je imati ravnotežu okusa pravedan – ne previše kolač, nije previše slatko, s dovoljno naranče za ravnotežu brusnica. Trader Joe’s je imao ovaj jedan prikovan.

Kao što je Stephanie istaknula u svom postu prošlog tjedna o savijanju domaće pravilnosti sada i onda, povremeno moramo preuzeti prečace kako bismo dobili večeru za Dan zahvalnosti na stolu. Volim majčin dom napravljen narančasta brusnica, ali da budem iskren, to nije najpopularnija stvar na stolu. Osim toga, ja sam bez procesora za hranu ove godine, pa bih morao napraviti mnogo rezanja ruku kako bi stvorio pravu teksturu. Ova malena kada je izvrsno stajati i oslobodit će se nekoliko dodatnih minuta u utrci kako bi sve na stolu ovog četvrtka.

Pronađi: Trader Joe’s brusnica Orange Relish, 3,99 dolara najviše trgovina u trgovinama. Vjerujem da je to sezonska stvar i dostupna je samo u studenom i prosincu.

Povezano: Sezonska spajalica: Trader Joe’s Bumpkin Butter

(Slika: Trader Joe’s)