En ny mat kvartalsvis för veganer och vegetarianer: Chickpea Magazine

Kom ihåg den här listan över våra favorit kvartalsvisa tidskrifter? Nu har vi en annan till att lägga till i listan: Chickpea Magazine, en ny vegan online och utskrift kvartalsvis publicering som lanserades förra hösten. Men tro inte att det bara gäller veganer och vegetarianer! Faktum är att det finns gott om härliga hela matfunktioner och recept som ätare av alla övertygelser kommer att uppskatta.

Cara Livermore, grundare av Hipsterfood och chefredaktören för Kikärt, säger att hon lanserade tidningen delvis för att “fira och normalisera veganismen” samt fokusera på “väl genomtänkta historier och funktioner som vädjar till alla, [och] gjorde vackra för att locka veganer och icke-veganer.” Varje utgåva innehåller helmat recept, fotografi, artiklar och berättelser “från små kök upptagen moms till professionella kockar, och alla däremellan.”

Den tryckta versionen är en full 8,5 “x11” utan annonser, och du kan köpa tillbaka problem här för 20 dollar. Eller läs bara frågorna online! Leta efter den nya sommarproblemet för att slå (virtuella) stativ senare i veckan.

Tack, Cara!

Läs mer: Chickpea Magazine

Relaterad: Vinterläsningslista: 10 Fantastiska kvartalsvisa tidskrifter

(Bilder: Chickpea Magazine)