Cashew Meal: Savjeti za korištenje ove Gluten-free Nut Plod

Na nedavnom putu u Tradera Joea primijetio sam novi proizvod u prolazu za pečenje: meso cashew. Sada već dulje vrijeme koristim bademe badema i orah, ali obrok od mesa nije se upuštao u tjednu liniju. Kupio sam torbu, počeo eksperimentirati, a ja sam ovdje da prijavim da su njezine upotrebe raznovrsne, ukusne i hranjive!

Bilo je zabavno igrati se u kuhinji. Jeste li već kušali slatko brašno ili meso brašno??

Da, možete napraviti svoj vlastiti

Sada prve stvari prvo: ne morate kupiti pakirani obrok od mesa. Zapravo možete napraviti svoj vlastiti mljevenjem sirovih lazura u hranjivoj ili snažnoj mješalici sve dok ne budu grube i mrvice, ali samo pustite da se zaustavi prije nego što se pretvori u maslac sluzi.

Meso od mesa i meso od mesa

Jedina razlika između mesa cashew i brašna od sluzavog mesa je grubost mljevenja: meso od orašca je malo grublje, dok je brašno od orašca dobro i pogodnije za osjetljive projekte pečenja poput kolača ili zgušnjavanja juha ili currija.

→ Related: Koja je razlika između bademovog brašna i badema?

Kako koristiti meso od mesa?

Način na koji ja najviše volim upoznati ili razumjeti novi proizvod u kuhinji jednostavno je eksperimentirati i isprobati nove stvari s njom. Meso brašno je popularno u mnogim glutena kuhanje i pečenje iz očitih razloga: nedostatak glutena i da se može koristiti na isti način kao i bademovo brašno ili bademski jelo u kolačićima, muffinima i brzim kruhom.

Želim početi zamjenom 1/4 ili do 1/2 redovne brašna u receptu s obrokom cashew i odnesite ga odande. Zamijenio sam 1/2 od cjelovitog brašna u mojem omiljenom jelu od mesa za meso cashew i okus je bio nevjerojatan.

Kad sam počeo izrađivati ​​ove zamjene, moja pečena roba imala je bogatu, gotovo skupe arome i lagano slatko, gotovo kremasto okus. Čak sam upotrijebio i obrok od mesa na pileći komadi bedara i volio ga!

Volio bih čuti da li netko od vas koristi kuhano brašno kod kuće i na kojim receptima. U međuvremenu, evo nekoliko recepata kako biste dobili nadahnuće da počnete upotrebljavati brašno od orašaste masti danas:

5 Slatki i slani cashew brašna

  • Zamah od brašna od brašna – znajte gluten
  • Kokosovo i kasko brze kolačiće – Dana Tao
  • Kruhovi s limenkama čistoga lavande – Rawmazing
  • Cashew Baked Zucchini – čista jela
  • Meso-crusted pileći prst s đumbir-narančastom umakom – mreža za hranu