7 Osnovna bezalkoholna peciva

(Slika: Joe Lingeman)

Ako ste bez mliječnih proizvoda, upuštanje u pečene robe može se činiti neizvjesnim. To je daleko od istine, budući da postoji čitav niz sastojaka koji se mogu koristiti umjesto maslaca i mlijeka koji oponašaju ono što rade u našim omiljenim kolačićima i kolačima.

Evo sedam bitnih recepata da biste znali slijedite li dijetu bez mliječnih proizvoda.

1. 4-Sastojci Chocolate Banana kokos kolačići

Ovi zdravi keksi su oboje zasladeni i povezani dobrim ol “bananama. Odlučite se za veganske čokolade (čips na Trader Joe’s su veganski!) Kako bi bili sigurni da nisu slobodni od bilo kakve mlijeko.

(Slika: Izy Hossack)

2. Muffini od mrkve maslina

Budući da su ovi muffini napravljeni maslinovim uljem, jabukama, i ribani mrkvi, oni su smiješno vlažni. Oni su jedan od rijetkih muffinaca koji će ostati svježi degustacija danima.

(Slika: Christine Han)

3. Kako napraviti veganske kolačiće meringusa

Tajna tih kolačića od meringa svjetlosti poput afera je aquafaba, tekućina bogata proteinima koja se nalazi u vašem loncu slanutka. (Da stvarno!)

(Slika kredita: Lauren Volo)

4. Čokoladna kolača od jedne šalice

Ostavite čips od čokolade ili upotrijebite veganske proizvode da ovaj retro kolač bude bez mlijeka. Iako ne koristi mliječne proizvode, peče se vlažnim i nježnim, zahvaljujući kombinaciji sode bikarbone i octa.

(Slika: Samantha Bolton)

5. Najlakši kolačići na svijetu

Ne samo da su to najlakši kolačići riječi, već i mliječni, bez oraha i Paleo. Na taj način možete ih napraviti za svoju sljedeću zabavu i osjećati se sigurno da će ih svi moći jesti.

(Slika: Karla Conrad)

6. Veganska banana i čokoladna kokosna torta

Kokosovo maslo ne samo da je koru ovdje bez mliječnih proizvoda, već također dodaje dodatnu dozu bogatog okusa kokosa čokoladnom pita.

(Slika: Gina Eykemans)

7. Veganski kikiriki maslac i slatki sendvič kolačići

Aquafaba opet pogađa kako bi pomogao u izradi pjenušavog sladoleda. Ako ste na kratko vrijeme, međutim, kolačići od maslaca od kikirikija su dovoljno dobri da služe sami.