7 načina da se avokado pretvori u snack

(Slika: slike: Jerrelle Guy)

Avokado snack samo može biti najbolji snack. Kremasto je i dodatno zadovoljavajuće, zahvaljujući visokoj razini zdravih masti, što znači da ćete ga uklopiti u svoj poslijepodnevni pauzi za pauzu kako biste bili sigurni da ste puni sve dok se večera ne okrećete. Ali, dok je jednostavno točenje na tost je nedvojbeno čvrsta odluka, to je samo početak bezbroj načina možete pretvoriti avokado u snack. Evo sedam prijedloga koji će vas odvratiti od vaše avokado toast navike.

(Slika: Jerrelle Guy)

1. Sweet Avocado Cream

Pomiješaj zrelom avokado s kapljicom kondenzirano mlijeko napraviti slatku kremu avokada. Proširite je na tost ili krekeri, ili sve pokupite od pereca do jabuka kriške u njemu.

(Slika: Jerrelle Guy)

2. Avokado Tostada

Grab a kukuruzna tortila, vrh ga s lijepim šaku isjeckan cheddar, i pecite ga na minutu ili dvije dok sir ne postane lijep i pijan. Završi s kriškama avokado i prosijati Sriracha.

(Slika: Jerrelle Guy)

3. Avokado Cottage Cheese Dip

Mash zajedno sir i komadi avokado sve do kremastog. Prstohvat od pjegavu sol, posipati prženi sjemenke sezama, kišica maslinovo ulje, i nekoliko grinds of crni papar. Vrh s rastresenim travama prije kopanja.

(Slika: Jerrelle Guy)

4. Prekrivač tikvine avokada

Preklopite avokado toast red. Sear avocado polovica, skin-on, u vruće tava dok ne samo počinje smeđe. Uključite je na tanjur i završite s istezanjem svježine sok od limuna, malo med, pahuljice od crvenog papra, sol, i tostirana panko krušna mrvica.

(Slika: Jerrelle Guy)

5. Voće i Avokado Kebabs

Skewer komadi od lubenica i avokado i imate voće i avokado kebabe. Posipajte malo Tajin, mješavinu mješavine mješavine chilija, vapna i soli za začinjeno, slanim završetkom.

(Slika: Jerrelle Guy)

6. Avokado Frosty

Bacite zrelu avokado s nekoliko žlica grčki jogurt, malo med, crtica tla kardamon, i led za izuzetno hladan zalogaj.

(Slika: Jerrelle Guy)

7. Odreske avokada obložene čokoladom

Napravite vaš avokado snack extra slatko. Umočite čvrste kriške avokado u rastopljena tamna čokolada i onda ih posipati pjegavu morsku sol za dobru mjeru.