5 sätt Fryst Broccoli hjälper mig att äta en bättre frukost

Mitt nummer en regel för att äta bättre förändrar hur jag äter frukost, och vanligtvis betyder det att äta mer än rostat bröd. Senast har en påse frusen broccoli varit min medbrottsling för att hjälpa mig att börja dagen med grönsaker så att det oavsett var dagen leder, är jag garanterad att ha börjat med något grönt. Så här använder jag denna frysfack för att äta en bättre frukost.

1. Sätt broccoli på toast.

Ett av mina favorit sätt att använda frusen broccoli till frukost är att sauté det och lägga det på toast. En skivad vitlöksklyfta, en stänk olivolja och en nypa röd paprika är den enklaste versionen, men eftersom frusen broccoli kokar så snabbt i en täckt pan kan du göra en lite annorlunda version av detta varje morgon. Ibland lånar jag även av en av mina favorit aptitretare och lägger till en rippa av ricotta.

2. Lägg till det i ditt äggprov.

På dagarna äter jag inte skål, jag äter äggröra. Äggröra är ganska mycket en tom duk för sauterade grönsaker, men jag tror att broccoli – från frusen – är det enklaste och snyggaste tillägget. Precis som broccoli toast ovan, delar jag ut broccoli från baksidan varje gång jag gör ägg. Ett stänk av olivolja och en täckt panna avfrostar dem mycket snabbt och sedan, när vattnet förångas, kan du i princip steka grönsakerna tills de är spröda och ömma. In går de slagna äggen och ost efter eget val (en fin cheddar är min preferens), och en väldigt veggie-packad scramble är redo för frukost på bokstavliga minuter.

3. Lägg till den i din frittata.

Detta är i huvudsak samma process som ovan, med fler ägg och extra ingredienser för att packa det fullt och sedan förstås det i ugnen. Den frusna broccoli hjälper till att göra det möjligt eftersom du alltid har den till hands, det är överkomligt, och det finns få saker broccoli går inte med när det gäller frittata.

Läs mer: Hur man gör en Frittata

4. Prova broccoli frukost tacos.

Kanske måste du älska broccoli så mycket som jag gör för att komma bakom den här tanken, men ibland suger jag bara broccoli med kummin, vitlök och en tomat; strö över lite ost; Lägg massiva mängder Cholula-varm sås och vik upp det i en majs tortilla. Inga ägg, inga bönor, inget kött – all lycka.

5. Överväg morgonsoppa.

Jag är verkligen till soppa till frukost eftersom det är varmt, tillfredsställande, och verkligen lätt att smutsa medan du läser e-postmeddelanden eller mellan ärenden. Jag värmer vanligtvis frusen broccoli i buljong tills den tinas och sedan överför den till en mixer och lägg till vad som lurar i kylskåpet för extra smak. Ingefära, vitlök, smörklump, en hälsosam klämma citron, en handfull spenat, ett stänk av grädde – det är allt rättvist spel.

Är du en frusen-broccoli-på-frukost person? Kommer att ge några av dessa idéer ett försök?