10 Whole30-Friendly Products Vi älskar från hela maten

Här är lite roligt faktum: Whole Foods är den föredragna livsmedelsbutiken av Whole30 grundare Melissa Hartwig. Det är lätt att se varför – det finns massor av Whole30-vänliga alternativ att välja mellan. För att göra saker lite enklare för Whole30 newbs (eller om du bara letar efter fler alternativ) sammanställer vi en kort lista med några av våra favoritprodukter att köpa från Hartwigs favoritaffär.

Läs mer: Här är vad du kan och kan inte äta på hela30

(Bildkredit: Amazon)

1. New Barn Unsweetened Organic Almondmilk

Mejeri är ett bestämt nej under hela30, men alternativ som mandelmjölk är klart. Det här varumärket gick till och med ytterligare steg för att tjäna den officiella Whole30-godkännandegången.

Rolig fakta: Ny Barn är också Kitchn-redaktörens favoritmandelmjölk! Det gjorde vår topp 100 lista över livsmedelsbutikens viktigaste saker i vår Kitchn 100 program.

(Bildkredit: Amazon)

2. Tessemaes All Natural Dressings

Om du är djupt in i nollställningen upplever du förmodligen etikettläsningströtthet, ständigt på utkik efter synder som tillsatt socker. Var säker på att Tessemaes har en rad Whole30-kompatibla förband (inklusive Creamy Ranch, Creamy Caesar, Habanero Ranch, Citron Vitlök, Balsamico och Zesty Ranch) som du kan använda till ditt hjärtans innehåll.

(Bildkredit: Instacart)

3. Epic Bone Broth

För en tröstande, sippabel proteinhöjning, överväga benbuljong. Epic version är handgjord i små satser och gjord med vatten, organisk kyckling, lök, vitlök, selleri, morötter, havssalt, gurkmeja, rosmarin och äppelcidervinäger.

(Bildkredit: Amazon)

4. Säker fångst tonfisk

Konserverad tonfisk är ett utmärkt alternativ för att lägga till sallader eller göra tennisschyttar. Detta alternativ från Safe Catch innehåller lägre kvicksilvernivåer än någon annan konserverad tonfisk på marknaden och har fått en tumme upp från Monterey Bay Aquarium Seafood Watch list.

(Bildkredit: Amazon)

5. Verde Farms Meat

Du kommer definitivt inte att känna att din kost saknar kött under hela30, men många marinerade alternativ innehåller socker. Verde Farms alternativ som denna gröna Chimichurri flank biff är bra att gå.

(Bildkredit: Amazon)

6. Meenut Smör

Jordnötter är inte tillåtna under återställningen (eftersom de är baljväxter) men den här krämiga nutsmörblandningen är gjord med mandel, valnötter, macadamianötter och pekannötter istället.

(Bildkrediter: Naked Bacon Co.)

7. Naken Bacon

Under hela30 är bacon inte bara tillåtet, det uppmuntras. MEN bara om det är sockerfritt, så läs de etiketterna! Naken Bacon är Hela30-godkänd.

(Bildkrediter: Cece’s Veggie Co.)

8. Cece’s Veggie Noodles

Varje enskilt alternativ från Cece’s Veggie Noodles är tillåtet, för att de bara är grönsaker. De roliga formerna och storlekarna hjälper till att undvika vegetabilisk trötthet!

(Bildkredit: Bondgårdskultur)

9. Lantgårdskultur Classic Caraway Kraut

Sauerkraut är ett bra sätt att lägga till något salt och grönt till disk.

(Bildkredit: Amazon)

10. Monte Bene Tomatsås

De enda ingredienserna i denna sås är tomater, lök, olivolja, salt, basilika och peppar, så fortsätt och lägg till detta till alla dina favorit zoodle diskar.