10 sätt att allvarligt uppgradera inköpta Veggie Burgers

När en gårdsgrill förekommer och traditionella hamburgare och varmkorv är stjärnorna på showen, utsätts vegetarianerna ofta för veggie hamburgare. Det är inte så att det är något särskilt fel med denna moderna skapelse – veggie hamburgare behöver bara lite dressing up. Så här gör vi det med stor framgång.

Veggie Burger kommer att göra

Oavsett de veggie hamburgare du väljer, vad de tenderar att sakna mest är smak och konsistens. Det är faktiskt en positiv sak när du letar efter att uppgradera dem, eftersom det verkligen innebär att himlen är gränsen när det gäller ingredienser du kan lägga till på spänningsnivå.

Våra favoriter: Vi försökte 7 Veggie Burgers – här är vad vi tyckte

(Bildkredit: Christine Han)

1. Stoppa den med potatischips.

Stapla en stor handfull av potatis chips på din burgare, krossa dem lite med toppen av bullen och vara beredd på salt, krispig godhet med varje bit.

(Bildkredit: Christine Han)

2. Parm upp det.

Chicken Parm, Aubergine Parm – vad är inte bättre när det blir en parm? Stoppa patty med ett par skedar av Jarred Marinara sås, strö över några strimlad mozzarella, och sticka den under pannkakan i en minut eller två tills osten smälter. Njut av det på en bulle eller med en sida av pasta.

(Bildkredit: Christine Han)

3. Lägg till ett stekt ägg.

Gör den veggieburger extra stötande och tillfredsställande genom att fylla den med a stekt ägg innan du skjuter den på en bulle. Runny yolk valfri, men rekommenderas starkt.

(Bildkredit: Christine Han)

4. Gå för en skonsam bulle.

Lämna veggieburken som den är och arbeta med bulle istället. en pretzel bun är mycket mer intressant än din standard bulle.

(Bildkredit: Christine Han)

5. Skaka upp det för en sallad.

Vänd om situationen och gör veggieburgeren på sig själv. Chop en veggie burger och strö över det över salat för att lägga till protein och extra fiber.

(Bildkredit: Christine Han)

6. Gå dubbeldäckare med en portobello.

Grill a portobello svamp medan du grillar din veggieburger och höger dem högt på en bulle för att göra det till en dubbeldäckare situation.

7. Fyll det med ost.

Ost förbättrar allt, inklusive köpte veggie hamburgare. Skiva patty i halva korset och fyll det med dig ostval, som strimlad cheddar eller smulad feta. Grilla sedan pattyen så att osten smälter i ett smutsigt lager.

(Bildkredit: Christine Han)

8. Stoppa den med avokado.

Avokado lägger krämig kontrast till en ofta tät veggieburger. Blanda några på toppen eller helt enkelt lagret på vissa skivor innan du stänger bullen och biter i.

(Bildkredit: Christine Han)

9. Kläd det med panko och stek det.

Bröd veggieburken och stek den. Lätt vispa ett ägg i en grunt maträtt; doppa patty i ägget och täck sedan jämnt på det panko breadcrumbs; steka det i en stekpanna med lite vegetabilisk olja tills guldbrun och krispig.

(Bildkredit: Christine Han)

10. Glasera det med teriyaki sås eller rödpeppar.

Medan du grillar din veggieburger borstar du teriyaki sås eller rödpepparjelly på det. Borgaren kommer att absorbera den smakrika kryddan, och utsidan blir fin och karamelliserad.