10 najboljih koristi za vaš toaster

Često se dobivamo pitanja o kuhanju u malim prostorima. Iako preporučuje da neki drugi uređaj izgleda kao logičan odgovor, pećnica na suprotnoj ploči zapravo je izvrsno rješenje za energetski svestrano, male prostore.

Dopustite da računam načine…

Igrao sam s Breville Smart Pećnicom, što jest, čini tost, ali je toliko mnogo više od pećnice. Jednostavno je dovoljno velika da peku kolač, pa čak i 13 “okrugli pizzu, brzo se zagrijava i ima neke uredne značajke poput magnetskog stalka koji se izvlači kad se vrata otvore, a ta će jedinica biti jako dobar izbor za kuhinje bez pećnice (vidim ovo više nego što biste mogli očekivati ​​u apartmanima NYC) ili za svakoga tko pokušava smanjiti potrošenu energiju. Zašto zagrijati veliku plinsku pećnicu da peći krumpir?

Evo nekoliko stvari koje koristim za pećnicu. Recite nam u komentarima kako upotrebljavate vaše.

  1. Topla ploča prije posluživanja. Mnoge velike pećnice silaze samo do 200 ° F, što može biti previsoko. Protuprovalna pećnica se spušta. Sviđa mi se grijaće ploče 5 minuta na 170 ° F.
  2. Toast nuts. Rasporedite u jednom sloju na uključenom tavi ili listu aluminijske folije. 350 ° F tijekom 10-15 minuta, okrećući se za okretanje matica svakih 5 minuta.
  3. Napravite male šarže kolača, muffinaca, pojedinačnih kolača
  4. Kuhajte stranu jela (poput punjenja), dok glavna pećnica zauzima nešto veće (purica).
  5. Pecite male količine mesa: cijelo pecivo, četvrtasto, lako se uklapa, kao i svinjetina, nekoliko kilograma rebara itd..
  6. Ponovno grijati ostatke.
  7. Odmašćite smrznute sastojke.
  8. Pecite krumpir.
  9. Topiti sir na vrhu francuske juhe od lukova.
  10. Sve što biste koristili broileru uz dodatni bonus upotrebljavaju manje energije i imaju veću kontrolu: vaša pilića hrane bit će na suprotnoj visini s prozorom kroz prozor.

Veliki argument koji se uvijek radi o pećnicama je da oni ne čine dobro tost. To je djelomično istina, iako se razlikuje od modela do modela. Breville radi dobar posao, iako u više vremena nego tradicionalni toster. Zaboravite toast ipak, to je oko kuhanja (u cijelosti ako ste izabrali) s counter-top pećnica. Zbogom plinskog računa.

Oni s okom prema zamjeni tradicionalne pećnice trebali bi se sramiti od jeftinih pećnica s tosterom. Potražite pećnicu s konvekcijom i najmanje 1500 watts snage.

Zato idite naprijed, recite nam zašto volite svoju pećnicu, i recite nam koje imate.

• Pogledajte Breville Smart Peć na Amazonu ($ 247.99) i Williams-Sonoma ($ 249.95)

povezan: Možete li živjeti bez peći??