10 Instagram-konton för att följa om du gör hela30

Så, du har bestämt dig för att gå in på mat äventyret som är Whole30. Vi applåderar dig! Och vi känner din smärta – speciellt eftersom ditt Instagram-flöde sannolikt skämtar dig med bilder av pumpa paj och halloween godis (även det dåliga godiset är ganska frestande just nu, eller hur?).

Du kan bara ta bort appen, och vi skulle inte skylla dig. Men det smartare att göra här är att utnyttja Instagram för gott. Om du följer konton som överflödar med rätter kan du faktiskt äta medan du är på kosten – och det finns många av dem! – Du hittar det lätt (väl, lättare) att vara inspirerad.

Här är 10 av våra favoritinstagrammer för att hålla dig under hela30.

Ett inlägg som delas av Michelle Smith (@thewholesmiths) på

1. @thewholesmiths

Kärlek tacos, frukost scrambles och Pumpkin Spice Lattes? Michelle Smith har ett Whole30-kompatibelt recept för dig. Hennes recept ser lika fräscha ut som de smakar; Vi drar speciellt över hennes shakshuka med marockanska kryddade köttbullar.

Ett inlägg som delas av Teri Turner (@nocrumbsleft) den

2. @nocrumbsleft

Teri Turner of No Crumbs Vänster visar att Whole30 inte behöver tråkigt. Oavsett om hon delar sitt recept på rökt kammusslor eller arrangerar vackra sängar med veggiefyllda sallader, visar Turner att du fortfarande kan njuta av dekadenta måltider samtidigt som du klarar av kosten.

Ett inlägg som delas av Kendra Cardoza (@paleopaparazzi) på

3. @paleopaparazzi

Det är svårt att tro Kendra Cardozs läckande recept är Whole30-kompatibla, men denna receptutvecklare blir kreativ med sina rätter, oavsett om det använder baconremsor som en frukostpizzaskorpa eller portobello-svamp som en bagel för en frukostmacka. Hennes recept är lätta att följa, och hennes bilder är bortom vackra.

Ett inlägg som delas av Nan & Nicole �� Hela systrarna (@wholesisters) på

4. @wholesisters

Systrarna Nan & Nicole av hela systrarna handlar om helmat, vilket innebär att deras recept är rikliga i livsmedel som färgglada frukter och grönsaker, ägg och färsk fisk. De har allt från hälsosamma lockiga pommes frites till öppna blötsallad, vilket innebär att du aldrig känner att du saknar dina favoritmatar.

Ett inlägg som delas av Whole30 + Paleo �� (@oliveyouwhole) den

5. @oliveyouwhole

Caroline Fausels sida med Whole30- och Paleo-vänliga recept gör att du vill träffa köket ASAP. Hennes måltider är enkla, känsliga och, viktigast av allt, lätt att förbereda. Våra favoriter är hennes prosciutto-wrapped asparges och laddad açaí smoothie skål.

Ett inlägg som delas av Michelle Tam (@nomnompaleo) den

6. @nomnompaleo

Nom Nom Paleo Michelle Tam är en av de mest populära bloggarna i Paleo-samhället, och hennes konto är fyllt med Whole30-alternativ. Hon lägger inte bara in recept som är unika och imponerande – kimchi blomkål stekt ris, någon? – men hon lägger också in sina favoritmåltider på populära restauranger, så du kommer aldrig att känna dig fast vid vad du beställer.

Ett inlägg som delas av Melissa Hartwig (@melissa_hartwig) den

7. @melissahartwig

Som medskapare av Whole30-kosten är Melissa Hartwig ett måste följa. På hennes sida delar hon recept, hälsosamma tips och olika träningsrutiner, och hon delar ofta mat från andra bloggare efter kosten. Oavsett om det är ett inlägg om hur man gör hennes kycklingbettbullar med basilikatspenatpesto eller en video som visar hennes episka squatrutin, kommer Hartwig att se till att du känner dig motiverad.

Ett inlägg som delas av Steph Gaudreau (@stupideasypaleo) den

8. @stupideasypaleo

Steph Gaudreau är ute för att bevisa att det är super lätt att använda hela matar. Några av hennes läckra rätter inkluderar butternut squash soppa, BLT kyckling sallad och sötpotatis våfflor. Trots att hennes sida är främst Paleo, passar de flesta av hennes recept i hela Diet.

Ett inlägg som delas av Irena Macri (@eatdrinkpaleo) den

9. @eatdrinkpaleo

I likhet med Gaudreau är Irena Macri av Eat Drink Paleo en Paleo blogger vars fokus är på äkta mat, vilket gör henne till en bra inspirationskälla för hela 30 måltider. Hon är en stor fan av att använda kryddor och örter för smak, och hon är också stor på att lägga ut platta måltider, vilket gör hennes recept ett bra val för de som lagar mat och vänner.

Ett inlägg som delas av Marissa Medranda (@ dirtytowhole30) den

10. @ dirtytowhole30

Om recept med alltför många ingredienser och steg slår av, gå till Marissa Medrandas konto där du hittar enkla och raka recept som inte kommer att spendera hela dagen i köket. Medranda har allt från grundläggande ägg och korv till blomkål ris och kyckling, och kockar på alla nivåer kommer inte att ha något problem att göra hennes mat.

Missade vi något? Låt oss veta i kommentarerna!