Recept: Basic Vanilla Ice Cream

När du står inför en hel årstid med glass gör du framför dig, Det är bra att granska grunderna. Det finns två typer av glass, så långt som hemkocken är orolig: de gjorde custard-stil, och de inte. Jag tycker att det är viktigt att veta att vaniljbenet är vanligt, och ett bra springbräda för andra smaker. Så när du växer upp för en varm sommarhelg, får jag härmed dig ett Basic Vanilla Ice Cream recept.


Basic Vanilla Ice Cream

Gör 1 kvarts eller ca 8 portioner

 • 1 1/2 koppar

  helmjölk

 • 2

  stora ägg

 • 3/4 kopp

  socker

 • 1

  vaniljböna, delad och skrapad, eller 1 tesked vanilj extrakt

 • 1 1/2 koppar

  tung grädde

Slå mjölk och ägg ihop i en stor kastrull. Tillsätt socker- och vaniljböna eller vanilj-extrakt och laga mat på medium-låg värme. Rör ständigt med en träsked tills den är något tjockare och registrera 170 ° F på en termometer. Avlägsnas från värme och låt svalna. Ta av skålen av vaniljböna, om du använder, och rör om i kräm. Häll blandningen genom en fin sil i en skål och täck ytan direkt med plastfolie för att förhindra att huden bildas. Kyl minst 3 timmar eller upp till 12 timmar.

Frysblandning i glassmaskin enligt tillverkarens anvisningar. (Jag har en Donvier 1 Quart manuell vev för små jobb och ett White Mountain 1 1/2 liter elektriskt för stora jobb) Blandningen blir inte helt svår. För att sluta frysa, sätt blandningen i en lådd behållare, täck och låt härda i frysen minst 1 timme före servering.