Ovo je najljepša matica za splat koju smo ikada vidjeli

Tako je zabavno kad djeca počnu jesti čvrste tvari! Oni čine najslabija lica, počnete razmišljati o svakoj hrani koju ne možete čekati da ih pokušaju, a svaki obrok je uzbudljiv – a također i slavni nered.

Kad su moja djeca naučila jesti pravu hranu, kupila sam plastičnu maticu kako bih sačuvao pod. Bilo je jeftino, bilo je jasno, i činilo se kao da će to učiniti trik. Ali samo sam ga koristio oko dva tjedna. Zašto? Jedna stvar je jednaka količina posla za čišćenje plastične folije kao i za čišćenje podova. Za drugu, ta čista plastika vrlo brzo stvara svojevrsnu tamnu patinu poluzatke hrane i ne traje dugo. Također se općenito suprotstavljam strogo funkcionalnim plastičnim stvarima u mojim stambenim prostorima, posebno u malom stanu gdje ih morate uvijek gledati. Dakle, odustao sam i ponovo postavio stvar kao umjetnički tepih vrlo brzo.

(Slika: Gathre)

Volio bih da sam tada znao o tim Gathre stolicama za visoke stolice!

Kupi: Highchair Mat, od 40 dolara u Gathreu

Na 40 do 60 dolara svaki, oni su definitivno razmetanje izvan moje stare 7 dolara plastike mat, ali oni su samo lijep. Izrađene su od čiste i otporne kože. Dno su otporne na habanje, a dolaze u vrste boja koje zapravo žele vidjeti u vašem domu, poput magle i škriljca i škriljevca. Tako da možda, samo možda, možete se pretvarati da samo radite hladan, slojeviti izgled sagova nad sisalom svoje blagovaonice umjesto da se osjećate kao da se prepustite svim osjećajima stila i vaš dom nikad više neće izgledati dovoljno cool ( bilješka s druge strane: opet će izgledati cool, za nekoliko godina).

(Slika: Gathre)

Ovaj lijepi trg kože zapravo izgleda dobro u vašoj sobi! Ona štiti vaš pod ili sag! Uzdah. Možda i vaš supružnik treba i jednu ispod njihove stolice?