Våra Redaktörers Favorit Big-Batch Recept till Meal Prep för frukost

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

Oavsett hur du skär det, morgnarna är hektiska. Det är just därför jag tror att en av de bästa sakerna du kan göra för ditt framtida själv är att få en stor batch frukost recept i din måltid prep session. Oavsett om du rullar ut ur sängen och in i köket för att blanda upp en smoothie-först eller föredrar att njuta av din morgonkornskål eller granola-skrivbordssida, finns det mycket att älska om att ha allt klart att gå.

1. 5 Smoothie-kits för en vecka med make-up-frukostar

News & Culture Editor, Ariel Knutson, påminner oss om att måltidspreparat inte behöver vara komplicerat, involverat eller tidskrävande. Hon säger att när hon äter måltid för frukost, sticks hon med smoothie-kits. Ibland är det enkelt att klippa upp en massa bananer och frysa dem.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

2. Mjuk & Snygg Granola

Släpp av dina havrefyllda förväntningar och glöm allt du tror att du vet om granola. Det här är ingenstans nära din genomsnittliga granola – och det är precis därför Assistent Food Editor, Sheela Fiorenzo, kan inte få nog av dessa saker. När det gäller att betjäna det, “Jag är en purist”, säger hon. “Det är vanligtvis bara vanlig fullfett grekisk yoghurt (Fage) eller den här lokala vanliga yoghurten jag har fått och lite oavsett den färsk frukt jag har runt (för närvarande mycket persikor).”

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

3. Plåtpan Veggie Frittata

Frittatas är Food Editor-at-Large, Christine Gallary’s, frukost-till-val. Och det enda som är bättre än en stekpanna frittata är en gjord i en arkpanna. Det största är dock hur hon tjänar det för att undvika upprepad frukostkörhet: frukost quesadilla! Hon kastar en tortilla i stekpannan, sprinkles ost på den och smuler sedan frittaten in i den. Så enkelt!

(Bildkrediter: Sara Kate Gillingham)

4. Sötmorgonpotatis med yoghurt, lönnsirap och nötter

För mig handlar det om bakade sötpotatis. De har varit en del av min måltid prep rutin under en lång tid, och jag älskar särskilt dem till frukost. Om jag har tid ska jag värma dem på morgonen; annars äter jag dem kylda, ibland toppade med yoghurt och granola, eller mashed och blandad med mandelsmör och toppad med frukt.

(Bildkrediter: Joe Lingeman)

5. Hur man gör lätt mysli

“Jag är knuten till detta just nu”, säger Managing Editor, Lauren Kodiak. “Jag äter antingen den med vanlig fullmäktig grekisk yoghurt och färsk frukt, eller ge det en nattmjölksbehandling med mandelmjölk.”

(Bildkrediter: Maria Siriano)

6. Loaded Savory Breakfast Muffins

“Min favorit stora batch frukostar just nu är salta muffins”, säger Associate Food Editor Meghan Splawn. “Morgonen är hektiska med två barn på väg till skolan, och vi kan alla knuffa upp en muffin och en bit frukt utan massor av prep på de härliga morgnarna. Plus muffins fryser väl!”

(Bildkrediter: Joe Lingeman | Kitchn)

7. Frukostkornskålblandning

Senior Food Editor, Grace Elkus, har kornskålar högst upp på listan: “Jag svälter alltid när jag äter frukost, så en varm, krämig blandning av korn är exakt vilken typ av fyllningsfat jag behöver. Om jag Jag jobbar hemifrån, jag lägger till några gröna och ett ägg, om jag är på resande fot, rör jag lite lönnsirap och skivad frukt. ”